6
Köpek Koku Giderici kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Cleapet Evcil Hayvan Koku Ve Hijyen Için Nano Sprey

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cleapet Evcil Hayvan Koku Ve Hijyen Için Nano Sprey

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cleapet_FABRİKA Satıcı Ünvanı: ARGE İNTERNATİONAL KİMYEVİ TEMİZLİK MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074100343500001 Vergi Kimlik Numarası: 0741003435
    Bu ürün Cleapet_FABRİKA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cleapet Evcil Hayvan Kedi ve köpek Hijyen için Nano Sprey Temas ettiği ortamlarda, bakterileri, virüsleri ve mantarları saniyeler içinde yok eden çevre dostu su bazlı vegan bir üründür. Cleapet evcil hayvan kedi ve köpeklerde koku ve hijyen için nano sprey 150ml. Temas ettiği ortamlarda, bakterileri, virüsleri ve mantarları saniyeler içinde yok eden çevre dostu su bazlı vegan bir üründür. nano sprey Günlük bakım için idealdir. Evcil dostlarımızda zararlı mikroorganizmalar yüzünden oluşan kötü kokuyu gidermek, tüy bakımını sağlamak ve mantar, uyuz, egzama, alerji gibi deri hastalıklarının tedavisinde destek amaçlı olarak kullanabileceğiniz nano teknoloji ürünüdür.
  • Nano sprey zararlı kimyasal, alkol, parfüm, paraben, sls, iyot, kortizon, antibiyotik içermemektedir. 1 milimetrenin milyonda biri boyutundaki nano kollodial gümüş iyonları zararlı mikroorganizmaların zarından geçerek dna’larını değiştirmek ve solunum enzim sistemlerini baskılamak sureti ile işlevlerine son verir. Renksiz ve kokusuz vegan bir üründür.
  • Kullanım alanları: Evcil dostlarımızın göz, kulak, ağız, tüy, pati, rektal ve dış genital bölge temizliği Ph değeri: 7.5 Içindekiler: H 2 o 2
Geri Bildirim Ver