Clinique Blackhead Solutions Self Heating 20 ml - Siyah Nokta Temizleyici

950 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
18 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.040 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.037 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Clinique Blackhead Solutions Self Heating 20 ml - Siyah Nokta Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kyra Kozmetik Satıcı Ünvanı: KADİR KOVAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5810417161
    Bu ürün Kyra Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Clinique Blackhead Solutions Self Heating Blackhead Extractor 20ml Nazik etkili tedavi, siyah noktaların ağrı, sıkma veya cilde zarar vermeden çıkarılmasını sağlar. Suyla karıştırıldığında, benzersiz formül, siyah noktaya neden olan kir, yağ ve kalıntıların kolayca çıkarılması için tıkanmış gözenekleri yavaşça açan bir ısınma hissi geliştirir. Daha temiz, daha yumuşak, parlamayan ciltler için yolu pürüzsüzleştirir. Gelecekteki siyah noktaların gelişmesini engeller. Clinique Isı teknolojili siyah nokta temizleyici Temel Bileşenleri: Termal Aktif Teknoloji, gözenekleri açmak için kiri gevşetmeye yardımcı olur. Güçlü bir Salisilik Asit ve Glukozamin karışımı, gelecekteki siyah noktaları önlemek için ölü yüzey cilt hücrelerini temizlerken, Diatomlu Toprak, Bambu Tozu ve Pomza, cildin dokusunu soyularak ve yeniden ciltlendirir. Stearyl Glycyrrhetinate, cildin sakin ve rahat hissetmesini sağlar. Nasıl kullanılır ? Kapağı sökün ve contayı çıkarın. Ürünü temiz, kuru cilde uygulayın. Kapağı tekrar takın. Isıyı aktive etmek için ıslak cilde Aplikatör ile 15-30 saniye masaj yapın. Sonra durulayın. INGREDIENTS: -Thermal Active Technology: Tıkanmış gözenekleri açmak için kiri gevşetmeye yardımcı olur. -Potent Blend of Salicylic Acid and Glucosamine: Clears away dead surface skin cells to prevent future blackheads. -Diatomaceous Earth, Bamboo Powder, and Pumice: Exfoliate and resurface skinÃs texture. -Stearyl Glycyrrhetinate: Leaves skin feeling calm and comfortable. Magnesium Sulfate, Dimethicone, Isononyl Isononanoate, Isododecane, Polysilicone-11, Phenyl Trimethicone, Hydrogenated Lecithin, Acetyl Glucosamine, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Polyethylene, Diatomaceous Earth/Solum Diatomeae/Terre De DiatomÈes, Triethylhexanoin, Pumice, Bambusa Arundinacea (Bamboo) Stem Extract, Peg-15/Lauryl Dimethicone Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Stearyl Glycyrrhetinate, Water, Silica * Lütfen içerik listelerinin zaman zaman değişebileceğini veya değişebileceğini unutmayın. En güncel içerik listesi için lütfen aldığınız ürün paketindeki içerik listesine bakın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Form Krem
  • Hacim 1 - 99 ml
Geri Bildirim Ver