7
İskarpela kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Conda Ahşap - Taş - Seramik Oyma Profesyonel Seti (ıskarpela Takımı) 12`li

890 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.504,30 TL

Ürün Bilgileri

Conda Ahşap - Taş - Seramik Oyma Profesyonel Seti (ıskarpela Takımı) 12`li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Depolife Satıcı Ünvanı: HACIKERİMOĞLU ELEKTRONİK HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454007657200011 Vergi Kimlik Numarası: 4540076572
    Bu ürün Depolife tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahşap - Taş - Seramik Oyma Profesyonel Seti (Iskarpela Takımı) 12`li
Geri Bildirim Ver

Conda 12`li Profesyonel Ahşap Taş Seramik Oyma Seti Iskarpela Takımı

Conda 12’li Iskarpela Takımı’nı metal, ahşap, taş ve seramik gibi malzemeleri oymak için kullanabilir, işlerinizi pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Yapacağınız her işleme göre farklı aleti kullanabilirsiniz. Oymak ve kesmek gibi çok güç gerektiren işlemler için spesifik olarak geliştirilmiş olan Conda 12’li Iskarpela Takımı hem verimliliğin artmasını hem de daha az efor sarf etmeyi sağlar. Dayanıklı ve sivri uç yapısı ile bilinen bu aletler, sert cisimlerin şekillendirilmesi konusunda avantaj sağlar. Conda 12’li Iskarpela Takımı’nda farklı ihtiyaçlara cevap veren ürünler yer alır. Takım içerisinde yer alan seramik oyma seti aletleri kullanım amacına göre değiştirilebilir; işlemin türüne uygun, farklı uç yapıları tercih edilebilir.

  • Paket içeriği: 12
  • Kullanım Alanı: Ahşap, Taş, Seramik
  • Materyal: Çelik

Conda 12`li Iskarpela Takımı Özellikleri Nelerdir?

Conda 12`li Iskarpela Takımı Özellikleri Nelerdir?

Conda 12’li Iskarpela Takımı, işlem yapılması güç olan maddelere şekil vermek amacıyla kullanılan bir alettir. En çok marangozluk işlerinde ahşaba şekil vermek amacıyla kullanılır. Ağaç ve tahta oyma işlerinde kullanılan Conda 12’li Iskarpela Takımındaki ürünler, keskin uçlu aletlerdir. Keskin uçları yaralanmalara neden olabileceğinden kullanım sırasında dikkatli olmak gerekir. 12’li set halinde satışa sunulmuş olan ürün, kullanıcısına fiyat performans açısından da avantaj sağlar. Conda 12’li Iskarpela Takımı, ürünün yüzeye bastırılarak yontulması yoluyla kullanılır. Aletlerin her biri darbeye ve kırılmaya dayanıklıdır. Masa ve tabure yapımı gibi işlemlerde rahatlıkla kullanılabilir bir üründür. Conda 12'li Ahşap Taş Seramik Oyma Profesyonel Seti yorumlarını okuyarak ürünün kullanım alanları ile alakalı ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Conda Ahşap Taş Seramik Oyma Profesyonel Seti Kaliteli mi?

Conda Ahşap Taş Seramik Oyma Profesyonel Seti Kaliteli mi?

Conda markası tarafından üretilmiş olan taş seramik ahşap oyma seti, sert cisimleri şekillendirmek amacıyla kullanılır. Conda 12’li Iskarpela Takımı, yapacağınız uygulamaları daha az eforla gerçekleştirmenize imkân tanır ve dayanıklı yapısı ile uzun süreli kullanım sağlar. Hatasız ve kusursuz işlemler yapmak için belirli aralıklarla aletleri bilemeye özen gösterebilirsiniz. Paslanma gibi durumlara karşı dirençli olan Conda 12’li Iskarpela Takımı oldukça elverişli aletlerdir. Sert yüzeyler üzerinde etkili sonuçlar almanıza yardımcı. Ürün işlevselliği ile hem profesyonellerin hem hobi amaçlı kullanan kişilerin favorileri arasına girmeyi başarmıştır. Konforlu bir tutuş sağlayan sapları sayesinde aletler üzerindeki hâkimiyetinizi artırır. Düz zeminde çalışmaya özen göstererek güvenli bir kullanım sağlayabilirsiniz. Zamanla körelme meydana gelirse aletleri bileyleyerek istediğiniz sivriliğe ve keskinliğe kolayca ulaşabilirsiniz.

Conda 12`li Iskarpela Takımını Kimler Almalıdır?

El işlemeciliğinde kullanılan Conda 12’li Iskarpela Takımı sert yapısı ve sivri uçları sayesinde ürünlere şekil vermenizde kolaylık sağlar. Ahşap, taş ve seramik işleme işleri birer meslek kolu olmalarının yanı sıra oldukça keyifli hobilerdir. Conda 12’li Iskarpela Takımı işlevsel özellikleri ile ön plana çıkar. Iskarpela takımını kullanmayı öğrendikten sonra siz de ahşap ve seramik gibi ürünlere şekilde verebilir ve farklı el işleri ortaya çıkarabilirsiniz. Güçlü yapıları ile metal ve taş işlemeciliğinde de sıklıkla kullanılan Conda 12’li Iskarpela Takımını özel çantasında muhafaza ederek özenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Conda 12’li Iskarpela Takımı ile ahşap, taş ve seramik üzerinde soyma, oyma ve köşe oluşturma gibi işlemler kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Marangozluk mesleğinin olmazsa olmazı Conda 12’li Iskarpela Takımı ile kendi ürünlerinizi tasarlayabilirsiniz. Farklı formlarda tasarlanan Conda 12’li Iskarpela Takımı, materyalleri doğru ve verimli bir biçimde kesme ve şekillendirmede etkili bir araçtır. Ürüne ilişkin ayrıntılı bilgiye ve kullanıcı yorumlarına Trendyol internet sayfası üzerinden erişebilirsiniz. Conda 12'li Ahşap Taş Seramik Oyma Profesyonel Seti’ni Trendyol’dan hemen şimdi satın alabilir, birbirinden yaratıcı tasarımlara imza atabilirsiniz.