Contigo Luxe Autoseal White Zinfandel Termal Mug Termos.

1.503,06 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Contigo Luxe Autoseal White Zinfandel Termal Mug Termos.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bunu Aldım Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN YAPRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9370604850
    Bu ürün Bunu Aldım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Contigo Lüks Serisi Seyahat Kupası Contigo Luxe Autoseal White Zinfande Termal Mug Termos Luxe Autoseal, termal mug, 360ml, AUTOSEAL - Bas- İç Sistemi (PATENTLİ dökülmeye karşı emniyet), İçeceklerinizi saatlerce sıcak veya soğuk tutabilen teknoloji metalik şık bir kaplamayla birleşti. Bas Kitle Koruma Sistemi (Dökülmeye karşı ekstra koruma) ile içeceğinizi yudumlamayı tamamladığınızda sızdırmazlık özelliği devreye girer. Kupa hareket halindeyken dökülmeye karşı dayanıklı hale gelir. Tek elle kullanım, %100 dökülmez ve sızdırmaz tasarım, BPA içermez, Koku yapmaz, Termal Yalıtım - Çift katmanlı çelik yapısı ve vakumlu yalıtım teknolojisi ile içeçeğinizi 12 saate kadar soğuk 5 saate kadar sıcak koruma, Kolay temizlenir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir kapak, Stainless steel Contigo® seyahat mugları, termos, matara, su şişeleri, çocuk içecek bardakları ve kahve kupaları ile hareketli yaşam tarzı içerisinde, günlük işlerine uyum sağlayacak, bilinçli tüketiciler için çözümler üreten bir markadır. Tüm Contigo® ürünleri sızdırmaya karşı %100 dirençlidir ve hiçbir şekilde dökülmez. Bunun yanı sıra, üstün yalıtım malzemeleriyle içindeki sıvıyı uzun süre soğuk ya da sıcak tutabilir. Contigo® size patentli AUTOSEAL® Teknolojisine sahip birçok ürün sunmaktadır. Bu özel AUTOSEAL® Teknolojisi ile kapağını çıkarmadan, ağızlığını açmadan tek elle keyfini çıkarabileceğiniz deneyimlerinizde size eşlik etmek için sayısız ürün serisine sahiptir. Yudumlamak için sadece AUTOSEAL® düğmesine basınız, kapanması için düğmeyi serbest bırakın. Tüm Contigo® ürünlerinin ağız kısmı %100 dökülmez ve sızdırmaz bir yapıya sahiptir. Her kapatmada aynı zamanda sıcaklık değerinin korunması da garanti altına alınır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Metalik
  • Yalıtım Süresi 6 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
Geri Bildirim Ver