Corsair Cmk8gx4m1z3600c18 8gb Vengeance Lpx Siyah 3600mhz Cl18 Ddr4 Single Kit Ram

1.219 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.581,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.583,86 TL

Ürün Bilgileri

Corsair Cmk8gx4m1z3600c18 8gb Vengeance Lpx Siyah 3600mhz Cl18 Ddr4 Single Kit Ram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEY ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: DEY ELEKTRONİK BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295105585000001 Vergi Kimlik Numarası: 2951055850
    Bu ürün DEY ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M1Z3600C18 8 GB DDR4 3600 MHz CL18 Ram 8 GB Kapasite 8 GB RAM kapasitesi sayesinde verilerin depolama ve aktarma işlemleri rahat bir şekilde gerçekleşir. Alan sorunu yaşanmadan ve kesintiye uğramadan işlemler kısa sürede tamamlanır. Isınma Sorunu Olmaz Soğutucusunun olmasından dolayı çok fazla ısınmalara karşı koruma altına alır. Bu sayede ısınma sorunu ile karşı karşıya kalmamış olursunuz. Verilerin Hızlı Aktarımı 3600 MHz hızında çalışmasından dolayı verilerin veya dosyaların aktarımları hızlı bir şekilde gerçekleşir. Özellikle ofislerde işlerin kısa sürede halledilmesinde oldukça etkili rol oynar. Uyumlu Çalışma Prensibi Bütün masaüstü bilgisayarlar ile uyumlu bir şekilde faaliyet içerisinde olur. Her bilgisayara takıldığı andan itibaren algılama işlemini kısa sürede yapar ve verilerin aktarımlarını tez zamanda gerçekleştirir. Bilgisayarların çalışma performansını ve hızını da arttırmada etkilidir. İşlerinizi Kolaylaştırır İşlerinizin kolay ve rahat şekilde tamamlanmasına destek olur. Özellikle verilerin depolama ve aktarma işlemlerini geniş RAM kapasitesi sayesinde kısa sürede hemen gerçekleştirir. Bütün dosyalarınız ve verileriniz uzun seneler boyunca muhafaza edilir. Sağlam Parçalar Dayanıklı ve sağlam bir yapıda üretilmesinden dolayı içinde saklanan dosyalar ve veriler hiçbir şekilde hasara uğramaz. Seneler boyunca gönül rahatlığı ile sorunsuz bir şekilde verilerinizi saklayabilirsiniz. İster ofiste ister de evinizde yer alan masaüstü bilgisayarlarla bağlantısını sağlayarak işlerinizi en kısa sürede halledebilme imkanını kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 8 GB
  • RAM Hızı 3000+ MHz
  • Uyumlu Sistemler PC
Geri Bildirim Ver