7
Kedi Sağlık Ürünü kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Crystalin Animal Health 200 Ml / 2025 Miatlıdır

215 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Crystalin Animal Health 200 Ml / 2025 Miatlıdır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Batı Veteriner Satıcı Ünvanı: BATI VETERİNER POLİKLİNİĞİ HAYVANCILIK VE VETERİNERLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0150031672000016 Vergi Kimlik Numarası: 1500316720
    Bu ürün Batı Veteriner tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Crystalın animal health 200 ml / 2026 miatlıdır/ hibritplus sağlık ilaç a.Ş. Crystalin animal health 200 ml kedi ve köpekler ağız göz ve kulak temizleme solüsyonu, tüm canlılarda güvenle kullanılabilir. Bir açık yarada, hasarlı veya enfekte dokuların, cerrahi olarak tamamen çıkarılması yara bölgesinde optimum iyileşme koşullarının sağlanmasında bu güne kadar kullanılan ürünlere göre ileri teknoloji kullanılarak geliştirilmiş crystalin etkili olduğu kadar da bu güne kadar yapılan laboratuvar ve klinik çalışmalarında hiçbir yan etkisi yoktur. Herhangi bir reaksiyona yol açmamıştır, yara iyileşmesini hızlandırır , crystalin problemin yaşandığı bölgeye doğrudan püskürtületerek yada dökerek günde 2 kez semptomlar geçene kadar uygulanmalıdır.
Geri Bildirim Ver

Crystalin 200 ml Kedi ve Köpek Göz Kulak ve Yara Spreyi

Crystalin Animal Health 200 ml hayvan yara bakım spreyi; kaliteli, güçlü ve güvenilir bir antiseptiktir. İçeriğinde bulunan hipokloröz asit, nötrofillerin fagasitozu esnasında ortaya çıkan zararlı organizmaların yok edilmesinde oldukça etkili olan bir fizyolojik moleküldür. FDA ve CE onaylı olan bu ürün, bilinen tüm mikroorganizmalara karşı kısa sürede etki eden güçlü bir antiseptiktir. Crystalin Animal Health 200 ml hayvan yara bakım spreyi, hasarlı bölgedeki mikroorganizmaları yok ederken aynı zamanda dokuların iyileşmesine ve yenilenmesine yardımcı olur. Kedilerin ve köpeklerin göz, kulak ve yara bakımı konusunda yüksek etkili bir üründür.

  • Crystalin sprey kedi ve köpekler üzerinde kullanımı uygun bir üründür.
  • Crystalin Animal Health, her türlü yaranın yıkanmasında ve ölü dokuların temizliğinde kullanılabilir.
  • Crystalin Animal sprey, memeli canlıların cilt dokusuyla uyumlu pH dengesine sahiptir.

Crystalin Kedi Ve Köpek Göz Kulak Yara Spreyinin Özellikleri

Crystalin Kedi Ve Köpek Göz Kulak Yara Spreyinin Özellikleri

Crystalin Animal Health 200 ml sprey, açık yarada bulunan hasarlı ve enfekte olmuş dokulara yapılan cerrahi işlem sırasında kullanılabilir. Cerrahi işlem sonrasında oluşan yaranın bakım süreci için de oldukça etkilidir. Bakterilerin, virüslerin ve mantarların en dış katmanından DNA’sına kadar hızlı bir şekilde etki ederek onları öldürür. Crystalin Animal Health 200 ml hayvan yara bakım spreyi; alkol, iyot, antibiyotik, steroid, bitkisel yağ ve hiçbir kimyasal madde içermez. Yara bölgesinde optimum iyileşme koşullarının sağlanması için ideal seçeneklerden biridir. Bu ürün kullanıcılara sunulmadan önce çok sayıda teste tabi tutulur. Yapılan laboratuvar ve klinik çalışmalarında herhangi bir yan etkisi ile karşılaşılmamıştır. Ayrıca yapılan testlerde tahriş edici özelliğinin olmadığı da anlaşılmıştır. Evcil hayvanların bakımlarında gönül rahatlığı ile kullanılabilir yüksek etkili bir üründür.

Crystalin Kedi Ve Köpek Yara Spreyi Kullanışlı mı?

Crystalin Animal Health kullanımı oldukça kolay olan bir üründür. Kullanıcı dostu ambalajı uygulanmasına yardımcı olur. Açık yara üzerine uygulandığında acı, ağrı ve yanma hissi yaratmaz. Herhangi bir kalıntı veya iz bırakmaz. Uygulayıcının herhangi bir koruma önlemi alması gerekmez. Crystalin Animal Health 200 ml hayvan yara bakım spreyi, kedilerin ve köpeklerin sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam etmelerine yardımcı olur. Bu ürün; enfekte olmuş açık yaralarda, akut ve kronik sorun bulunan dokularda, hasarlı bölgenin temizlenmesinde, kesiklerde, yanıklarda, ameliyat edilen alanların bakımında kullanılabilir. Ayrıca yara bölgesini nemlendirmede, iyileşme sürecindeki dokunun oluşturduğu kokuları azaltmada, deri ülserlerinde, ciltteki kızarıklarda, yırtılma ve parçalanma sonucu oluşan hasarlarda oldukça etkilidir. Crystalin Animal Health 200 ml hayvan yara bakım spreyi, evcil dostların göz ve kulak çevresinin bakımında da kullanılabilir.

Crystalin Kedi Köpek Yara Spreyi Kaliteli ve Güvenilir mi?

Crystalin Animal Health 200 ml hayvan yara bakım spreyi içeriğinde zararlı hiçbir kimyasal madde barındırmaz. Bu sayede oldukça güvenlidir. Uygulama esnasında herhangi bir koruyucu kullanmanız gerekmez. Memelilerin cilt dokusu ile uyumlu olan 7.1 pH değerine sahiptir. Kedilerin ve köpeklerin bakımı için son derece etkili bir antiseptiktir. Crystalin Animal Health kullananlar ürünün etkili olduğunu belirtmektedir. Crystalin Animal Health yorum olarak kullanıcılardan olumlu geri dönüşler alır. Ürün sayfasında yer alan kullanıcı deneyimlerini sipariş öncesi inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürünün sizin için uygun olup olmadığını daha rahat anlayabilirsiniz. Crystalin Animal Health 200 ml hayvan yara bakım spreyine Trendyol üzerinden hemen ulaşabilirsiniz. Ayrıca kampanyaları takip ederek çok daha avantajlı alışverişler yapabilirsiniz.