Dalan Granül Matik Doğal Lavanta Esintisi 1 Kg 2 X 32:64 Yıkama

257 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
218,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
313,94 TL272,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalan Granül Matik Doğal Lavanta Esintisi 1 Kg 2 X 32:64 Yıkama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TURALLİ Satıcı Ünvanı: GİZEM TURAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8670510575
    Bu ürün TURALLİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalan Granül Matik Doğal Lavanta Esintisi 1 Kg 2 x 32:64 YıkamaNeden Dalan Granül Matik ? *Özenle geliştirilen formül SLESSLSGDOPARABENFOSFATFTALATALKOLBOYA KLOR İçermez*Zeytinyağlı bitkisel içeriği sayesinde çamaşırlarınızda doğal yumuşaklık sağlar.*Formülde Hayvansal kaynaklı hiç bir içerik bulunmamaktadır.*Vegan Sertifikalı*Biyolojik olarak parçalanabilen formül sayesinde çevre dostudur.*Hassas ciltler için dermotolojik olarak test edilmiştir. Doğadan Gelen İyilik Dalan Granül Matik Doğal Zeytinyağlı 1 Kg 32 Yıkama' nın hikayesiZeytin ile başladı doğa ile bağı. Doğanın gücünü keşfettikçe de aşka dönüştü.Asırlık Dalan Tecrübesi ile doğayı ve doğal olanı sahiplenme tutkusundan vazgeçilmedi. Doğanın mucizesi olan zeytin Dalan Granül Matik çeşitlerinin simgesi haline geldi. İlk günden itibaren aynı heyecan ile geliştirilen Dalan Granül Matik çeşitleri zeytinyağlı Eşsiz Dalan Sabunlarından üretilerek size ve ailenize Doğanın tüm saflığını sunuluyor.
Geri Bildirim Ver