Dark 2.5 Hdd/ssd Destekli Usb 3.0 Siyah Disk Kutusu Dk-ac-dse29

392,84 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
387,96 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
410,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
434,66 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dark 2.5 Hdd/ssd Destekli Usb 3.0 Siyah Disk Kutusu Dk-ac-dse29

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sanaluygun Satıcı Ünvanı: FULYA ÖZDUMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1158204791800001 Vergi Kimlik Numarası: 5170281924
    Bu ürün sanaluygun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka DARK Boyut Storex E29 Ürün Kodu DK-AC-DSE29 Dahili Bağlantı Sata III Harici Bağlantı Usb 3.0 İşlevi Harddisk Kutusu

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Dark Storex E29 Dk-ac-dse29 Sata Usb 3.0 Harddisk Kutusu

Bilgisayarda kullanılan bazı dâhili donanımlar, kasa içerisinde yeterli yer bulunmaması ya da yerine üst modelinin alınması gibi nedenlerle kullanılmaz hâle gelebilir. Hard disk kutuları ile ister kullanmadığınız iç donanımları ister dizüstü bilgisayarınızla çalışması için aldığınız aygıtları kullanabilirsiniz. Dark Storex E29 USB 3.0 2.5 disk kutusu, bu anlamda oldukça başarılı bir üründür. Verilerinizi daha kolay taşınır hâle getirmenize ve bilgisayarınızdaki depolama alanını genişletmenize yardımcı olur. Dark Storex E29 USB 3.0 2.5 disk kutusu ile klasik USB 2.0 disklere göre 10 kata kadar daha hızlı performans yaşarsınız.

Dark Storex E29 disk kutusu özellikleri:

  • Disk arabirimi: SATA I-II-III
  • HDD Boyutu: 2.5”
  • USB Desteği: USB3.0 / USB2.0

Dark Storex Sata Iıı Usb 3.0 Harddisk Kutusu Özellikleri

Dark Storex Sata Iıı Usb 3.0 Harddisk Kutusu Özellikleri

Disk kutusu modelleri ile adından söz ettiren Dark; 2,5 inç, SATA I-II-II destekli, USB3.0 disk kutusu E29 birçok özelliğe sahiptir. Tak-çıkart sistemi ile çalışan Dark Storex E29, vidalama gerektirmez. Bu sayede diskinizi cihaza kolayca yerleştirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Kolay monte edilebilen Dark Storex E29 USB 3.0 2.5 disk kutusu oldukça basit bir şekilde yerleştirilebilir. Windows XP-7-8-10, Mac OSX, Linux 2.4 ve üstü işletim sistemleri ile uyumlu cihazı sürücüsüz de çalıştırabilirsiniz. Dark Storex DSE29 sayesinde yaygın olarak kullanılan işletim sistemleri, diskinizi otomatik tanır. İnce ve hafif yapısı, kompakt boyutları ile Dark Storex E29 USB 3.0 2.5 disk kutusunu yanınızda rahatça taşıyabilirsiniz.

Dark Storex Sata Iıı Usb 3.0 Harddisk Kutusunu Kimler Alır?

Veri depolama konusunda artan ihtiyaçlarınıza cevap veren Dark Storex disk kutusu, sabit disk sürücüsünü değerlendirmek isteyen herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Dark Storex E29 USB 3.0 2.5 disk kutusu ile adaptör taşıma ve priz arama derdi olmadan verilerinize hızlıca ulaşabilirsiniz. USB 3.0 çıkışa sahip olan ürün, yüksek hızla çalışır. USB 2.0 taşınabilir sabit disk sürücüleri, maksimum 30 MB/s veri aktarım hızına sahiptir. USB 3.0 bağlantılı cihaz ile kullandığınız takdirde disk çeşidine bağlı olarak 5 Gbit/s hıza ulaşabilirsiniz. Dark Storex E29 USB 3.0 2.5 disk kutusu ile marka fark etmeksizin 7/9.5 mm kalınlıktaki bütün 2.5 disklerini kullanabilirsiniz. SATA III ve USB 3.0 bağlantıları ile SSD disklerinizden maksimum performans elde edersiniz.

Dark Storex Sata Iıı Usb 3.0 Harddisk Kutusu Kaliteli mi?

Türkiye’de bilişim sektöründe önemli firmalar arasında yer alan Dark, Akortek Bilişim’in markasıdır. Uzman kadrosuyla yıllar süren bilgi ve birikim ışığında 2009 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne dek yüksek teknolojik ürünleri uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturmaktadır. Medya oynatıcı üretimi ile sektöre giren firma, günümüzde oyuncu kasaları, kablosuz ağ adaptörleri, Android bilgisayar ve tabletler üretmektedir. Hızlı, kaliteli ve yüksek donanımlı ürünleri ile kullanıcılarına benzersiz bir deneyim yaşatmayı hedefler. Dark Storex E29 USB 3 Harddisk Disk Kutusu yorumları da markanın kalitesini gözler önüne serer. Kalınlık fark etmeden tüm HDD ve SSD diskleri DK-AC-DSE29 içerisinde kolayca yerleştirebilirsiniz. Siz de pratik ve kaliteli bir sabit disk kutusu arıyorsanız, Dark Storex E29 disk kutusunu Trendyol web sitesi ya da mobil uygulamasını kullanarak satın alabilirsiniz.