Decathlon Aptonia Elektronik Masaj Kemeri - 900

4.599 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Decathlon Aptonia Elektronik Masaj Kemeri - 900

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happys Satıcı Ünvanı: TSY TEKNOLOJİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859132749900001 Vergi Kimlik Numarası: 8591327499
    Bu ürün Happys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN FAYDALARI Çok işlevlilik: Pek çok farklı bölgede kullanılabilir: bacaklar, sırt, boyun Kullanım kolaylığı: 8 masaj başlığı sayesinde kendinize rahatça masaj yapın. Sıcak tutma özelliği: Isınma moduyla masajlarınızın etkisini artırabilirsiniz Ayarlanabilir yapı: Kemeri ihtiyaçlarınıza göre ayarlayın: 3 masaj hızı ve 2 dönüş yönü ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Köpük 100% Poliüretan Köpük Ana kumaş 100% Polyester Yapı 50% Çelik, 50% Polipropilen SAKLAMA TAVSİYESİ: Temiz ve ışık almayan kuru bir yerde saklayın. KULLANICI TALİMATLARI: Kullanmadan önce talimatları okuyun BAKIM TAVSİYESİ: Islak bezle temizleyin. TEKNİK BİLGİLER Elektronik masaj kemeri ne için kullanılır?: Kendinizi yormayın! Yoğun bir spor antrenmanı sonrasında kendinize masaj yapmak çok zor gelebilir. 900 masaj kemeriyle rahatlamak ve kaslarınızı derinlemesine gevşetmek çok kolay. Günlük olarak masaj yapmak, spor performansınızı bile etkiler. Sizi evinizde rahatça masaj imkanı sunan bu kemerle buluşturduğumuz için çok mutluyuz!
  • Masaj kemerinin nasıl işlediğini açıklıyoruz:: Masaj kemeri kabloludur: kullanmak için prize takmalısınız! Ardından 3 farklı hız, 2 dönüş yönü ve sıcaklık seçeneği arasından tercihinizi yapmanız gerekir. 4 tuş (başlat/durdur, hız, dönüş yönü ve sıcaklık) kemerin kayış bölümünde yer alır. Kayış sayesinde boyun masajı yaparken kemer kolaylıkla sabitlenebilir. Ve artık rahatlama zamanı: Kemer 15 dakika içinde veya aşırı baskı durumunda kendiliğinden kapanır!
  • Elektronik masaj kemeri nasıl kullanılır?: Her bir kas grubu için 5 dakika masaj öneriyoruz! Masaj derinliğini ayarlamak için kayışı veya vücut ağırlığınızı kullanabilirsiniz. Farklı dönüş yönleri, farklı kas grupları için uygundur: bacaklar için yukarı yönlü masaj, sırt içinse ileri-geri hareketli masaj. Isıtma özelliği, sırt kaslarının daha da gevşemesine yardımcı olur. Daha fazla bilgi almak mı istiyorsunuz? Aşağıda yer alan öğretici videolarımızı izleyin.
  • 900 masaj kemerinin hikayesini keşfedin: "Spor sonrası çoğunlukla kendimize masaj yapmaya enerjimiz kalmaz. Masaj için kendimizi zorlamak ya da yormak da istemeyiz." Bu yüzden sizin için rahatlıkla masaj yapmanıza olanak tanıyan bu elektronik masaj kemerini geliştirdik. 18 aylık bir tasarım süreci ve testlerden sonra çok amaçlı ve rahatlatıcı masaj kemerimizi sizlerle buluşturduk: Siz istediğiniz işle uğraşırken bırakın bu masaj kemeri döner 8 masaj başlığı sayesinde sizi masaj yaparak rahatlatsın!
  • Tasarım ekibimizin güç toplamaya dair önerileri:: "Sıkı bir egzersiz sonrası ilk yarım saatte önceliğimiz bir spor sonrası enerji içeceği olmalıdır. Hemen ardından kompresyon çoraplarımızı giyiyoruz! Masaj, kan dolaşımını teşvik eder ve kasları rahatlatır. Yorgunluğumuza bağlı olarak masajı aynı akşam veya bir sonraki gün yapabiliriz: bu, rahatlayabilmemiz için önemlidir. Çok yorgunsanız güzel bir uyku çekip güç toplamanız gerekir. İyi bir şekilde dinlenmek için de iyi bir hazırlık gerekir: bir antrenman planı, fiziksel ve bedensel hazırlık..."

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Ağırlık Mini Boy
Geri Bildirim Ver