Decathlon Caperlan Deniz Balıkçılığı Sahte Yem - Ançüez - Ancho Lm 95 Us

360 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
706,43 TL

Ürün Bilgileri

Decathlon Caperlan Deniz Balıkçılığı Sahte Yem - Ançüez - Ancho Lm 95 Us

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: MAVİ ÜRÜN FAYDALARI Mesafe: Ağırlıklı denge sistemi, uzak mesafelere ulaşabilmenizi sağlar Görsellik: Ançüez tasarımlı bu yemin 3D rengi ve deseni çok gerçekçidir Derinlik: Bu sahte yem batan yapıdadır, böylece her derinlikte balık tutabilirsiniz Titreşim: Özel şekli sayesinde suda batarken balıkların çok dikkatini çeker ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Şişe/gövde 90% Akrilonitril Bütadien Stiren, 10% Paslanmaz Çelik SAKLAMA TAVSİYESİ: Sahte yemlerinizi kuru ve havadar bir yerde saklayın. BAKIM TAVSİYESİ: Kullanımdan sonra duru suyla durulayın. TEKNİK BİLGİLER Ancho LM 95 US sahte yemin özellikleri : - Boy: 9,5 cm - Model: Lipless minnow - Renk: Beyaz, ançüez - Ağırlık: 22 g - İğneler: 2 adet üçlü VMC 7554 Cn T4 - Yoğunluk: Çok batar - Ses çıkarma: Sessiz - Denge türü: Ağırlıklı - Tek parça yapı - Yüzme derinliği: İstenilen derinliğe inebilir
  • ANCHO LM 95 US : Gerçekçi olun! Yeni sahte yem ürün gamımıza, küçük yeni bir yem daha ekleniyor: ANCHO LM. Ürüne ANCHO adını verdik çünkü bir ançüezin neredeyse aynısı. LM ise Lipless Minnow anlamına geliyor: Batan stick yem. Bu sahte yem çok gerçekçi şekli sayesinde sadece en temkinli levrekleri bile kandırmakla kalmayacak, aynı zamanda suyun altında çok etkili ve çok yönlü bir yüzme de sunacak.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver