Decathlon Caperlan Silikon Sahte Yem - Tirsi / Turuncu - Yubari Shd 62

170 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Decathlon Caperlan Silikon Sahte Yem - Tirsi / Turuncu - Yubari Shd 62

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN FAYDALARI Görsellik: 8 farklı rengi ile tüm balıkçılık koşullarına uyum sağlar. İştah açıcı özellik: Ultra esnek ve çekici yoğun bileşen. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Şişe/gövde 100% Polivinil Klorür SAKLAMA TAVSİYESİ: Sahte yemlerinizi bir torbanın içinde ışıktan ve ısıdan uzak bir yerde saklayın Çok nadiren kullanımda, tuzun varlığı yemlere zarar verebileceğinden jig kafalarını sökün. BAKIM TAVSİYESİ: Kullanımdan sonra duru suyla durulayın. Açık havada kurutun. TEKNİK BİLGİLER TEKNİK ÖZELLİKLER : Boy: 6,2 cm Ağırlık birimi: 1,7 g 12'li satılır
  • ESNEK BİLEŞEN : Bu bileşen, düşük hızlarda bile çekiciliği ve yüksek yüzme kalitesini garanti etmek için geliştirilmiştir. Ftalat içermeyen çok esnek PVC, dengesini optimize etmek için alt kısma tuzla karides tozu enjekte edilmiştir. Balık yağı bazlı bir cezbedici, bu yumuşak yemin etkinliğini en üst düzeye çıkarır. Çok nadiren kullanımda, tuzun varlığı yemlere zarar verebileceğinden jig kafalarını sökün.
  • KULLANIM ÖNERİLERİ : Bu silikon sahte yemi şunlarla kullanmanızı öneriyoruz: - 6, 8/100 misina - 20/100 florokarbon köstek - 0 numara klips - 2000 boy makine - L atara sahip kamış - 2 ve 5 gram arası bir jig Bu yem at/çek yönteminde kullanılabilir. Kısa ivmeler gerçekleştirebilir ve sonunda avcılardan gelen saldırıları tetikleyebilirsiniz. Bu yem, çok yavaş "derine dalan" balık avında kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver