Decathlon Corength Ayarlanabilir El Yayı 8 - 40 Kg

265 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
384 TL325 TL
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Decathlon Corength Ayarlanabilir El Yayı 8 - 40 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN FAYDALARI Ayarlanabilir yapı: 8 - 40 kg arasında 5 farklı direnç ayarı yapılabilen el yayı. Ergonomik kavrama: Tutma yerlerindeki kabartmalar antrenman sırasında çok daha iyi kontrol sağlar. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Sap/tutma yeri 100% Poliamit 6 Perçin 100% Paslanmaz Çelik BAKIM TAVSİYESİ: Islak bezle temizleyin. TEKNİK BİLGİLER BİLİYOR MUYDUNUZ?: Bu el yayı, tekrarlı hareketler veya tendinit gibi etkenler sebebiyle ortaya çıkabilecek kas-iskelet sistemi sorunlarının önüne geçmek için kullanılabilir. Elin, el bileğinin ve ön kol kaslarının işlevlerini geri kazanması için kullanıma uygundur. Evde, işte veya tatilde kullanabileceğiniz pratik bir spor aleti!
  • İyi bir el yayı nasıl olur?: İyi bir kavrayış becerisi tırmanış, kas geliştirme, bisiklet sürme ve tenis gibi sporların yanı sıra günlük hayatta eşyalarla etkileşimimiz açısından oldukça önemlidir.
  • El yayı nasıl çalışır?: Uygun zorluk seviyesini seçmenizi sağlayan kullanımı kolay ayar Üstün kalite sunan basınçlı yay sistemiEl ayı kavramasını kolaylaştıran Poliamit bileşenli tutma yeri

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver