Decathlon Corength Vidasız Kapı Barfiks Demiri

1.750 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Decathlon Corength Vidasız Kapı Barfiks Demiri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN FAYDALARI Çok işlevlilik: Bu bar, geniş veya standart çekiç hareketleri yapmanızı sağlar Sağlamlık: Maksimum 130 kg'a kadar dayanıklıdır ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Çerçeve 100% Çelik TEKNİK BİLGİLER Barfiks barınız kapınıza uyuyor mu? : Barfiks barının kapınıza uygun olduğundan emin olmak için bu kriterleri kontrol edin: 1. Kenarı en az 1 cm olan bir kapı çerçevesine ihtiyacınız vardır. Bar kapı üzerine koyulur, eğer çerçeve yoksa işlemez. 2. 7 - 20 cm arası kapı kalınlığı 3. 63 - 93 cm arası kapı genişliği 4. Kapının etrafındaki boşluk: Bu bar 104 cm boyundadır. Kapının her iki yanında boşluk olduğundan emin olun. Bar, köşedeki bir kapıya takılamaz.
  • Barfiks barı nasıl kurulur? : İlk ayarlama biraz uzun sürecektir çünkü barı doğru kalınlık VE kapı genişliğine ayarlamanız gerekir. Talimatları dikkatlice inceleyin: 1. Pabuçları doğru genişliğe ayarlayın 2. Sele kelepçelerini kullanarak barın kalınlığını ayarlayın, barın yatay olduğundan ve pabuçların kapı çerçevesinde düz durduğundan emin olun 3 - Barın kapı çerçevesine iyi oturduğunu kontrol edin Egzersiz yapmadan önce her zaman barfiks barını doğru yerleştirdiğinizden emin olun
  • Kas geliştirme için neden barfiks barı kullanmalıdır? : "Barfiks barının basit görünümüne aldanmayın! Barfiks barı, barfiks hareketiyle kaslarınızın şekillenmesine yardımcı olacak bir kas geliştirme ekipmanıdır. Bu egzersizler biseps, sırt, omuz, göğüs ve karın bölgesini geliştirir. Supinasyon (avuç içleri ters olacak şekilde) hareketiyle barfiks çekebilmek için bisepslerin daha fazla gelişmiş olması gerekir. Pronasyonda (avuç içleri karşıya doğru) sırt kasları daha çok çalışır. "

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver