Decathlon Forclaz Az Yer Kaplayan Trekking Şapkası - Haki - Mt500

559 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Decathlon Forclaz Az Yer Kaplayan Trekking Şapkası - Haki - Mt500

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nargross Satıcı Ünvanı: SİNAN SÜTOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7880283361
    Bu ürün nargross tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Haki yeşili/Karbon gri ÜRÜN FAYDALARI Havalandırma: Yanlardaki lazerle açılmış delikleri maksimum havalandırma sağlar Çabuk kuruma özelliği: Bu şapka suya daldırıldığında 80 dakikadan kısa sürede tamamen kurur. Nefes alabilirlik: Kumaşı başınızda oluşan teri dışarı atar Teri dışarı atma özelliği: Bileşeni sayesinde teri emer ve dışarı atar Dayanıklılık: Yırtılmaya karşı daha dayanıklı olması için %85 poliamit içerir Ağırlık: Bu şapka yaklaşık 48 gram ağırlığındadır ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ana kumaş 86% Poliamit, 14% Elastan İç katman 100% Polietilen Tereftalat BAKIM TAVSİYESİ: Ayrı yıkayın. TEKNİK BİLGİLER Şapkam UV ışınlarına karşı tamamen korur mu? : Bu şapkada kullanılan kumaş 50 üzeri SPF faktörü ile UV ışınlarını engeller ve bu sayede benzersiz koruma sağlar. Şapkanın deliklere sahip olan yan kısımları bu korumayı sağlayamaz, bu nedenle bu şapkanın UV ışınlarına karşı tam bir koruma sağladığını söyleyemeyiz.
  • Poliamit neden daha dayanıklı bir bileşendir? : Poliamit bileşeni aşınmaya ve yırtılmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Ayrıca sentetik fiberler mikroorganizma ve küf oluşumunun önüne geçer.
  • Hızlı kuruma nasıl ölçülür? : Ürün makinede 3 kere yıkanmış ardından ipe asılarak kurutulmuştur, kurumasının ardından suya daldırılmış ve yıkama öncesi ağırlığına dönmesi için gereken süre ölçülmüştür. Bu şapka 5 yıldızlı değerlendirme testinden 5 yıldız almış ve 80 dakika içinde yıkama öncesi ağırlığına dönmüştür!

Ürün Özellikleri

  • Renk Haki
Geri Bildirim Ver