Decathlon Forclaz Şişirilebilir Outdoor Trekking Matı 195 x 60 cm 1 Kişilik Xl Boy Mt500 Air

3.729 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Decathlon Forclaz Şişirilebilir Outdoor Trekking Matı 195 x 60 cm 1 Kişilik Xl Boy Mt500 Air

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MELEKTEN Satıcı Ünvanı: MELEK COŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2130420838
    Bu ürün MELEKTEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Koyu petrol mavisi/Granit grisi ÜRÜN FAYDALARI Taşıma kolaylığı: 600 g ağırlık. Hacim: 2,4 litre. Taşıma çantası Uyku kalitesi: Boyutlar 195 X 60 X 5 cm. XL rahatlığı. Rahat ve kalın uyku yüzeyi: Isı yalıtımı: R-Değeri: 1,5. 8° üzeri sıcaklıklar için ideal mat. (ASTM F3340-18 standardı) Takma / çıkarma kolaylığı: Üfleyerek şişirebilirsiniz Çift etkili ve tek yönlü tıpa Ayarlanabilir rahatlık. Yer tutuş: Kaymaz silikon pedler Uyku tulumunun kaymasını önler Eko-Tasarım: Su kullanımını azaltmak için iki iplikten sadece birini boyuyoruz ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ana kumaş 57% Termoplastik Poliüretan, 43% Polietilen Tereftalat Taşıma çantası 100% Polietilen Tereftalat SAKLAMA TAVSİYESİ: Ürünün daha uzun ömürlü ve güvenilir olması için sererek, tıpası açık şekilde kuru ve hava alan bir yerde saklayın. KULLANICI TALİMATLARI: Maksimum ağırlık: 150 kg. Suda kullanmayın. TEKNİK BİLGİLER Hacim ve katlı boyutlar : Katlı boyutları çap 10,5 cm X 28 cm. Hacim: 2,4 litre. Ağırlık, hacim ve boyutlar konusunda üretim sırasında küçük farklar meydana gelebilir.
  • Kurma ve toplama kolaylığı : Matınıza zarar vermeyen en uygun katlama yöntemi, matı enlemesine dörde katlayıp ardından rulo haline getirmenizdir.
  • R-Değeri nedir? : R-Değeri matın termal direncini ifade eder. Bu değer ile bir matın sıcak vücudun (insan vücudu) yarattığı ısıyı koruması ya da soğuk zemin kaynaklı sıcaklık kaybını önleme seviyesi ölçülür. R değeri ne kadar yüksekse, mat o kadar iyi bir yalıtım sağlar. Ayrıca R değerini artırabilirsiniz: 2 matı birlikte kullanarak, ikisinin toplam R-Değeri kadar yalıtım elde etmiş olursunuz. Tüm matlarımız ASTM F3340-18 standartlarına uygundur.
  • Hangi R-Değeri hangi kullanıma uygunluğu belirtir? : 0 - 1.9 arası R-değeri: Sadece tek mevsimde (yaz) kullanıma uygun 2 - 3 arası R-değeri: 2 veya 3 mevsimde (ilkbahar-yaz-sonbahar) kullanıma uygun 3 - 4 arası R-değeri: 4 mevsimde kullanıma uygun 4.5 üzeri R-değeri: 4 mevsimde ve zorlu hava koşullarında (buzlu, çok karlı ve yüksek irtifalı) kullanıma uygun
  • Mat üzerinde daha iyi uyumak için bazı ipuçları : Matın üstüne uzandıktan sonra, üzerinde IN yazan valfe kapağı açıkken hafifçe bastırarak matın şişme basıncını ayarlayın. Çok sert matlar genelde pek rahat olmazlar. Mat, üst kısmındaki silikon yamalar sayesinde üzerinde bulunan uyku tulumunun daha az kaymasını sağlar.
  • Sürdürülebilir gelişim hakkında ek bilgi : Kumaşları boyamak için çok fazla su kullanmak gerekir ayrıca boyama tanklarından çok fazla atık su boşaltılır. Bu çevresel etkiyi azaltabilmek için, bu matın sırt kısmındaki gri kumaşta her iki ipten yalnızca birini boyayarak hem su tüketimimizi hem de verdiğimiz zararı azaltıyoruz. Bu işlem, geleneksel boyama sürecine kıyasla C02 salınımını %8 oranında azaltır.
  • Matınız üzerindeki delikler nasıl tamir edilir? : Şişirilebilir mat yırtılmaya karşı %100 dayanıklı değildir ancak tamir edilebilir! Matın kurulumu ve kullanımı sırasında olabildiğince dikkatli olunmalıdır. Bir sorun olması durumunda, yapışkanlı tamir yaması kullanmanızı öneriyoruz (ref: 8584596. Daha fazla bilgi için, aşağıdaki linki arama çubuğuna yapıştırın:

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver