Decathlon Kipsta Futbol Topu - 5 Numara - Mavi - Softball Xlight

645 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.000 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
657,78 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
706,43 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
771,24 TL

Ürün Bilgileri

Decathlon Kipsta Futbol Topu - 5 Numara - Mavi - Softball Xlight

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rekart Outdoor Satıcı Ünvanı: TURAN ÖZMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5997447241200015 Vergi Kimlik Numarası: 7030186694
    Bu ürün Rekart Outdoor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Futbol Topu - 5 Numara - Mavi - CN Ticaret - Softball XLight Softball futbol topu futbolu öğrenmeye başlayanlar için tasarlandı. Çok hafif ve çok yumuşak olan bu top kullanıcıya benzersiz top tutuşu sunar. Ürün gamının en hafif topu olan Softball, futbol oynamaya başlayanlar için idealdir. (Klasik 5 numara bir top 430 gramken bu top 290 gramdır) Kullanım kolaylığı ve yumuşaklık garantili. Dayanıklılık:Dayanıklılık için PVC dış gövde Basınç koruma özelliği:Basıncı koruyan iç lastik. Darbeleri azaltma:İyi bir temas hissi için sentetik köpükten dış kaplama. Hafiflik:Aynı boydaki bir topa göre daha hafiftir (290 g.) Çok işlevlilik:Doğal çim, sentetik çim ya da kumda oynamaya uygundur. Hafif mi dediniz? Aynı zamanda dayanıklı?Futbol oynarken topunuzun patlama risklerinin önüne geçmek için topunuzun iç lastiğini koruyucu bir ip ile sardık. Bu güçlendirme ile topunuz daha yuvarlak olacak, daha iyi sekecek ve daha düzgün gidecek. Hangi boyda ve çevresi ne kadar?Bu topun boyu 68,0 cm ile 70,0 cm arasındadır (5 numara) Ürün Bileşimi Dış katman 70% Etilen Vinil Asetat, 30% Termoplastik Poliüretan İç lastik 100% Kauçuk - Bütadien Kauçuk Astar 100% Polietilen Tereftalat Kullandıktan sora topu kuru ve hava alan bir yerde muhafaza edin. Dikenli cisim veya malzemelerle temas etmemelidir. Bakım tavsiyesi:İğneyi ıslatın.

Ürün Özellikleri

  • Top Bedeni 5 Numara
  • Renk Mavi
  • Pompa Durumu Pompa dahil değildir
Geri Bildirim Ver