Decathlon Nabaiji Bebek Su Sporları Ayakkabısı - Mercan Rengi - Aquashoes

450 TL
Son 2 ürün!
Beden: 20-21
20-21
22-23
24-25
26/27

Ürün Bilgileri

Decathlon Nabaiji Bebek Su Sporları Ayakkabısı - Mercan Rengi - Aquashoes

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Pudra pembesi/Neon açık yavruağzı ÜRÜN FAYDALARI Yol tutuş: 5 mm kalınlığında tırtıklı taban Rahatlık: 3 mm kalınlığında çıkarılabilir EVA iç taban. Kuruma hızı: Tasarımı ve bileşenleri sayesinde suyu dışarı atar ve etkili şekilde kurur. Giyme / çıkarma kolaylığı: Cırt cırtlı gövde ve geniş ağız. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Dış tabanı 100% Stiren Etilen Bütadien Stiren Üstü 100% Polietilen Tereftalat Astar ve çorabı 100% Polietilen Tereftalat SAKLAMA TAVSİYESİ: Işık almayan, kuru bir yerde saklayın. BAKIM TAVSİYESİ: İlk kullanımdan önce yıkayın. Kuru temizleme yapmayın. TEKNİK BİLGİLER Bu su ayakkabıları hangi amaçla kullanım için tasarlanmıştır? : Aquashoes su ayakkabısı keşfetme ve suda gezinti için tasarlanmıştır. Çakılları, kumu, kayaları, deniz dibini rahatça gözlemleyebilmenizi ve deniz kıyısında yürüyebilmenizi sağlar.
  • Su ayakkabılarımı makinede yıkayabilir miyim? : Aquashoes su ayakkabılarını çamaşır makinesinde, maksimum 30°C'de, deterjan kullanarak ve narin programı seçerek yıkayabilirsiniz. Ardından açık havada, güneş almayan bir yerde kurumaya bırakabilirsiniz.
  • Hangi Aquashoes numarasını tercih etmeliyim? : Su ayakkabılarımızın numarası tamdır bu nedenle standart ayakkabı numaranızı almanızı öneririz. Yine de en iyi çözüm ayakkabılarınızı mağazada denemenizdir. Ayakkabının küçük ya da büyük gelmesi durumunda ürününüzü mağazamızda değiştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Ortam Beachwear
Geri Bildirim Ver