Decathlon Outshock 100 Boks Ve Dövüş Sanatları Dişliği - S Boy - Şeffaf

145 TL
Tükeniyor!
Beden: Tek Ebat
Tek Ebat
1

Ürün Bilgileri

Decathlon Outshock 100 Boks Ve Dövüş Sanatları Dişliği - S Boy - Şeffaf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: RENKSİZ? ÜRÜN FAYDALARI Darbelere karşı koruyucu: Yeni XP S72-427 standardına uygundur Nefes alıp vermeyi kolaylaştırma: 2 mm'lik havalandırma boşluğu antrenman sırasında hava alabilirlik sağlar. Vücuda uygunluk: Tüm diş yapılarına uyum sağlaması için ısı ile şekillendirilmiştir. Delinmeye dayanıklılık: 5 mm kalınlığında tek bileşen. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ek bileşenler 100% Polipropilen Ana bileşen 100% Etilen Vinil Asetat Sap/tutma yeri 100% Polipropilen KULLANICI TALİMATLARI: Sadece sportif aktivite amaçlı kullanılmalıdır. TEKNİK BİLGİLER DAHA GÜVENLİ YENİ TASARIM : Dişliklerimiz, aşağıdaki özelliklere sahip yeni XP S72-427 standardına uygundur: - Delinmeyi önlemek için daha fazla destek sağlayan kalınlık. - Çene kapalıyken bile nefes almayı sağlayan entegre havalandırma boşluğu. - Çeneyi daha etkili bir şekilde kilitlemek için üst ve alt dişlerin birbirine geçmesi (diş kırılmasına karşı destek). - Diş eti çekilmesini önlemek için diş eti kaplaması.
  • HANGİ BEDEN SEÇİLMELİDİR? : S= 1,10m - 1,40m arası kullanıcı boyu (ÇOCUK) M = 1,40m - 1,70m arası kullanıcı boyu L= 1,70m üzeri kullanıcı boyu
  • KULLANIM ÖNERİLERİ : Dişliklerinizi hem antrenmanlarınızda ve hem de müsabakalarınızda kullanmaya özen gösterin. Diş kalıbınızın düzgün bir şekilde çıkması için kaynayan suda bekletme süresine dikkat edin. Bu süreler ürünün ambalajında belirtilmektedir ve her modelde farklılık gösterir. Kalıp hazırlamak için hazırlık videosunu izleyin. Mükemmel destek sağlamak için, dişliklerin ağzınızı açtığınızda yerlerinde kalmaları gerekmektedir.
  • BAKIM ÖNERİLERİ : Duru suyla yıkayın. Taşıma kutusuna (orijinal kutusu) koymadan önce açık havada kurumaya bırakın. Mükemmel destek için dişliklerinizi yılda bir kere ya da yıprandıklarını gördüğünüzde yenileyin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver