Decathlon Ekru Outshock Ağırlıklı Atlama Ipi - Boks - Çıkarılabilir Ahşap Sap

1.263,42 TL

Ürün Bilgileri

Decathlon Ekru Outshock Ağırlıklı Atlama Ipi - Boks - Çıkarılabilir Ahşap Sap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baby-Shop Satıcı Ünvanı: KADİM DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0486053872900001 Vergi Kimlik Numarası: 4860538729
    Bu ürün Baby-Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Ekru/GÜL KURUSU ÜRÜN FAYDALARI Yıpranmaya karşı dayanıklılık: 0,8 cm PVC ip, sürtünmeye karşı ideal direnç sağlar. İlerleme kalitesi: Merkezi eksene ve metal parçalara sahip yenilikçi dönüş sistemi. Ağırlık: İki adet çıkarılabilir 45 gram ağırlığa sahip entegre ağırlık sistemi . Ergonomik kavrama: Daha iyi kavrama için yivli ergonomik ahşap saplar. Vücuda uygunluk: Uyarlanabilir ip uzunluğu. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Sap/tutma yeri 65% Ahşap, 30% Demir, 5% Polipropilen Halat 100% Polivinil Klorür KULLANICI TALİMATLARI: Herhangi bir ısı kaynağının yakınına koymayın. TEKNİK BİLGİLER TASARIM : Bu ipi, aşınmaya karşı çok dayanıklı olması için kaliteli malzemelerle tasarladık. 0,8 cm PVC ip genişliği çoğu zeminde aşınmaya karşı dayanıklılık sağlar. Ahşap saplar ve çelik döndürme sistemi benzersiz bir kullanım ömrü sunar.
  • BOYUTLAR : İp: 0,8cm X 280cm Saplar: 16 cm İp + ağırlıksız sapların ağırlığı = 460 gram Ağırlıkların ağırlığı = 2X45 gram
  • İPİN AYARLANMASI : İpin uzunluğunu ayarlayabilirsiniz, bunun için izlenecek üç adım: 1/ 3 mm alyan anahtarı kullanarak, döndürme sisteminin uçlarının altında bulunan siyah vidaları sökün. 2/ İpi boyunuza göre kesin (ipin ölçüsünü ellerinizden omuzlarınıza kadar alın). 3/ İpin iyice sıkıştığından emin olduktan sonra siyah vidaları iyice sıkın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Ekru
Geri Bildirim Ver