2
Boks Kaskı kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Decathlon Outshock Boks Kaskı - Yetişkin - Siyah - 500

2.790 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Decathlon Outshock Boks Kaskı - Yetişkin - Siyah - 500

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OPEN SHOPS Satıcı Ünvanı: S500 TEKNOLOJİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735189664800001 Vergi Kimlik Numarası: 7351896648
    Bu ürün OPEN SHOPS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Siyah/Kan kırmızı/Çelik grisi ÜRÜN FAYDALARI Darbelere karşı koruyucu: Üç yoğunluklu köpüğü optimum koruma sağlar. Destek: Başın üstünde elastik bant + tokalı cırt cırtlı kapatma sistemi. Görüş alanı: Göz seviyesindeki geniş açıklıklar ideal bir görüş alanı sunar. Yıpranmaya karşı dayanıklılık: Kalın poliüretan dış kaplaması daha fazla dayanıklılık sağlar. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Dolgu 66% EVA Köpük, 34% Polietilen Köpük Dış kaplama 50% Pamuk, 50% Poliüretan Astar 100% Polyester SAKLAMA TAVSİYESİ: Her antrenmandan sonra kaskınızı spor çantanızdan çıkarın. Daha hızlı kuruması için kaskı açık havada bırakmanızı öneriyoruz. KULLANICI TALİMATLARI: Özellikle boks için tasarlandı. BAKIM TAVSİYESİ: Açık havada kurutun. TEKNİK BİLGİLER Neden kask takılmalıdır? : Dövüş sporları algılarınızı ve sezgilerinizi geliştirir. Ancak vuruşlardan kaçınmayı öğrenseniz bile asla tamamen korunamazsınız. Boksun eğlenceli bir aktivite olarak kalabilmesi için koruma ekipmanı kullanmak gibi iyi davranışları uygulayın. Yaralanmaların çoğu kaza sonucu (istenmeyen kafa darbesi, hatalı yumruk vuruşu, vb.) meydana gelir bu nedenle saldırılarınızda her zaman kask takmanızı tavsiye ediyoruz.
  • HIZLICA TAKILABİLEN KASK: İyi korumaya ek olarak tasarım ekibimiz boksörler için aranan bir kriter üzerinde de çalıştı: kask takma kolaylığı. Kolayca, hızlı bir şekilde ve ayarlama gereği duymadan takabileceğiniz bu kaskı sunmaktan gurur duyuyoruz. Laboratuvar testlerinin ardından kaskın takılmasının pazardaki diğer korumaların çoğundan daha kolay olduğunu söyleyebiliriz.
  • KASK NASIL SEÇİLİR? : Beklentilerinize göre üç farklı kask türü vardır: - Öncelikli alanlarda korumayı garanti ederken yüksek görünürlük ve daha az sıcaklık veren 900 açık kask. - Elmacık kemikleri ve çene bölgesinde ek koruma sağlayan 500 kask. - Rakibin eldiveni ile teması önlediği için tüm yüzün en iyi şekilde korunmasını sağlayan 100 kask.
  • KASK BOYU NASIL SEÇİLMELİDİR? : Kaskların boyu santimetre cinsinden ifade edilir. Bu ölçü başınızın çevresinin (alın bölgesinde başın çevresi) ölçüsüne denk gelir. Boy tablosu: M boy = 55 - 58 santimetre baş çevresi. L boy = 58 - 61 santimetre baş çevresi.
  • KİŞİSEL KORUNMA EKİPMANI : Bu kask sizi koruması için tasarlandı. Üç yoğunluklu köpük tasarımı sizi darbelerin etkisine karşı inanılmaz bir şekilde korur. - yumuşak iç köpük bileşen size daha fazla rahatlık sunar - daha sert ara köpük bileşen darbeleri emer - yumuşak dış köpük bileşen rakibinize atılan darbeleri azaltır

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver