Decathlon - Kamp Mutfağı Paslanmaz Çelik Bardak 0.4 L Mh150

350 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Decathlon - Kamp Mutfağı Paslanmaz Çelik Bardak 0.4 L Mh150

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OPEN SHOPS Satıcı Ünvanı: S500 TEKNOLOJİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735189664800001 Vergi Kimlik Numarası: 7351896648
    Bu ürün OPEN SHOPS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu büyük hacimli ve paslanmaz çelik bardak, doğa yürüyüşü, trekking ve kamp yaparken kullanmanız için tasarlandı. Çok hafif ve dayanıklı çelik 2 saplı, göstergeli. 0,4 litre. Kullanım kolaylığı 2 saplı. İçte göstergeler. Dayanıklılık Paslanmaz çelik oldukça dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Quechua 8492721 MH150 Kamp Paslanmaz 0,4 lt Çelik Bardak

Quechua 0,4 L paslanmaz çelik kamp bardağı verimli performansı ve kullanışlı dizaynıyla öne çıkar. Bileğinizi yormayacak ağırlığı, üst düzey kaliteli 304 paslanmaz çelikten imal edilmesi ve geniş hacmiyle herkesin sahip olmak isteyeceği türden bir üründür. Kırılma sorunuyla karşılaşmayacağınız için tutuş esnasında daha rahat hareket edebilirsiniz. Kompakt tasarımı sayesinde kapladığı alanı minimuma indirerek diğer eşyalarınıza daha fazla yer ayırabilmenize olanak tanır. Mekan sınırlarına bağlı kalmadan istediğiniz her yere götürebilirsiniz. Mükemmel tarifleriniz için evde bir ölçü kabı olarak görev yaparken, kampta su ısıtmak için bir cezveye dönüşebilir. Fazla sayıda amaca hizmet etmesi sayesinde kullanan kişilere büyük konfor sağlar.

  • Çift sapı sayesinde kavramanızı kolaylaştırır.
  • Koyu gri bir renge sahiptir.
  • İç göstergeleri 100’er ml artarak ilerler.

Quechua 0,4L Paslanmaz Çelik Kamp Bardak Tasarım Özellikleri

Quechua 0,4L Paslanmaz Çelik Kamp Bardak Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Quechua 0,4 L paslanmaz çelik kamp bardağı ergonomik bir dizayna sahiptir. Elinizi ağrıtmayacak düzeydeki ağırlığıyla kullanımınız esnasında oldukça hafif bir tutuş yaşatır. Paslanmalara karşı üst düzey koruma sağlaması için seçilmiş pas tutmaz malzemesi oldukça kalitelidir. İçerisindeki ml göstergeleri sayesinde ölçüleri ayarlayabilmeniz kolaylaşır. İki yana katlanabilir kulpları sayesinde Quechua paslanmaz çelik kamp bardağını çantanıza daha düzenli yerleştirebilirsiniz. Yer tasarrufu sağlamanın çok önemli olduğu durumlarda bu özellik sizin için çok avantajlı olacaktır. Kullanım sonrası ürünü makinede rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek nokta bardağın yıkama işlemi sonrasında ıslak bırakılmaması olacaktır. Çelik malzeme özelliğini uzun süre koruyabilmesi için temiz ve kuru bir yerde muhafaza etmeniz önerilir.

Quechua Mh150 Paslanmaz Çelik Kamp Bardak Kullanımı

Quechua Mh150 Paslanmaz Çelik Kamp Bardak Hangi Ortamlarda Kullanılabilir?

Quechua Mh150 paslanmaz çelik kamp bardağını mekan fark etmeksizin her ortamda kullanabilirsiniz. İçinde bulundurduğu ölçek göstergelerinden içeceklerinizin seviyesini rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu işaretlemeler mutfağınızda yemek yaparken hassas ölçü birimlerini istediğiniz gibi yakalamanıza yardımcı olur. Ürün, çok amaçlı kullanımın önemli olduğu aktivitelerde kullanışlı olduğunu rahatça kanıtlar. Kamp yapmak gibi açık hava aktivitelerinde vazgeçilmez bir deneyimi kullanımınıza sunar. Yüksek ısılara dayanıklı oluşu sayesinde isterseniz kamp ocağı üzerinde su, çay ve kahve gibi sıvı formdaki içecekleri ısıtabilirsiniz. Ayrıca geniş hacmiyle çorba gibi sulu yiyecekleri de içine koyarak tüketebilirsiniz. Hafifliği elinizde yokmuş gibi bir hisse kapılmanıza imkan sağlarken, yer kaplama sorunu oluşturmamasıyla Quechua 0,4 L paslanmaz çelik kamp bardağının yorumları kullanıcı memnuniyetini kanıtlar niteliktedir.

Uzun Süreli Kullanımlı Quechua Paslanmaz Çelik Kamp Bardak

Quechua Paslanmaz Çelik Kamp Bardak Uzun Süreli Kullanıma Uygun mudur?

Quechua 0,4 L paslanmaz çelik kamp bardağı, hem günlük hem de özel aktivitelerinizde uzun süreli kullanımınıza epey uygun bir seçenektir. Darbelere karşı formunu koruyabilen bu ürün sayesinde çatlama, kırılma gibi endişelerinizi ortadan kaldırarak, konforu evinize rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Dayanıklılığını üretiminde kullanılmış olan çeliğe borçludur. Özenle seçilmiş malzemesi sayesinde sayesinde sıklıkla kampa giden kişilerin her seferinde yeni bir bardak arayışına girmesine gerek kalmadan favorisi olmaya adaydır. Quechua 0,4L paslanmaz çelik kamp bardağına bir kez sahip olduğunuzda ne zamandan beri kullandığınızı hatırlamanız biraz zaman alabilir. Gıdalarla temas halinde olması durumunda sağlığınıza olumsuz bir etki yaratmaması da avantajlarından biridir. Yıllarca kullanabileceğiniz kadar sağlam ve iyi tasarımlı bir bardağa sahip olmak isterseniz, bu ürünü Trendyol üzerinden Quechua 0,4 L paslanmaz çelik kamp bardağı fiyatına bakarak, birkaç hızlı tıkla uygun fiyatı sayesinde satın alabilirsiniz.