Decathlon Mavi Tarmak Çocuk Basketbol Potası Turuncu - 0,9m 1,2m - Ts5005 Yaşa Kadar

1.650 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.629 TL

Ürün Bilgileri

Decathlon Mavi Tarmak Çocuk Basketbol Potası Turuncu - 0,9m 1,2m - Ts5005 Yaşa Kadar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECATHLON Satıcı Ünvanı: TURKSPORT SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871050921400018 Vergi Kimlik Numarası: 8710509214
    Bu ürün DECATHLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tarmak çocuk basketbol potası - Turuncu - 0,9m / 1,2m - Ts5005 yaşa kadar. K100 başlangıç seviyesi için idealdir, 3 - 5 yaşında, basketbol oynayan çocuklar için tasarlandı.0,90m - 1,20m arası kolayca ayarlanır. K100 ayaklı basketbol potası basketbol oynamaya başlamak için idealdir! Yumuşak yapısı çocukların topu daha iyi kontrol etmesini ve sayı yapmasını sağlar! Saklama kılıfı ve top dahildir. Ayarlanabilir yapı panyanın arkasında yer alan dişlisi ile 0,90m - 1,20m arasında ayarlanır takma / çıkarma kolaylığı alet kullanmadan 10 dakikada kurulur pratik: Tabana yerleştirilebilir! Denge 3 litre hacimli su ile doldurulabilen tabanı sayesinde mükemmel denge sıçrama kalitesi esnek panya ve pota sayesinde daha kolay atışlar. Top ile satılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver