Decathlon Van Rysel Boyunluk - Neon Sarı - Roadr500

315,90 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
1.000 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
414,81 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
492,84 TL
Kargo Bedava
544,57 TL

Ürün Bilgileri

Decathlon Van Rysel Boyunluk - Neon Sarı - Roadr500

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nargross Satıcı Ünvanı: SİNAN SÜTOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7880283361
    Bu ürün nargross tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Lime yeşili/Neon lime yeşili ÜRÜN FAYDALARI Isı yalıtımı: Polyester ve fırçalanmış ince polar sayesinde sıcaklık hissi sunar Teri dışarı atma özelliği: Teri dışarı atan, hafif ve nefes alan bileşen. Farklı kullanım çeşitleri: Ağzı ve boynu saracak şekilde iki türlü giyilebilir ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ana kumaş 100% Polyester Dış katman 91% Polyester, 9% Elastan TEKNİK BİLGİLER Bakım önerileri : Makinede 30°C'de yıkayın. Sentetik program kullanın. Ürünü ters çevirerek yıkayın. Az deterjan kullanın. Yumuşatıcı kullanmayın. Sıcak ve hava alan bir yerde asarak kurutun. Kurutma makinesinde kurutmayın, kuru temizleme yapmayın. Çamaşır suyu kullanmayın. Herhangi bir ısı kaynağının üzerine koymayın.
  • Ürün testleri : Ürün tasarım ekibimiz LILLE'de (Fransa) yer alan BTWIN VILLAGE'da kullanıcılarımızın rahatlığını sağlamak üzere sürekli olarak araştırmalar yapmaktadır. Ekibimiz, kullanıcının antrenman sırasında karşılaştığı zorlukları gidermek için kullanım sırasında ihtiyaç duyabilecekleri unsurları sağlayan ürünler geliştirmeye odaklanmıştır. Ardından, bu ürünler saha testlerine tabi tutulur çünkü söz konusu ürünleri ancak gerçek koşullarda test ederek gelişimimizi sürekli kılabileceğimize inanıyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver