Demirdöküm Atron Condense 24 Kw (20.000 Kcal) Yoğuşmalı Kombi (baca Dahil).

22.180 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
22.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
28.399,71 TL

Ürün Bilgileri

Demirdöküm Atron Condense 24 Kw (20.000 Kcal) Yoğuşmalı Kombi (baca Dahil).

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TÜRKİŞ ÇEVRE İKLİMLENDİRME İNŞ. TAAH. SA Satıcı Ünvanı: TÜRKİŞ ÇEVRE İKLİMLENDİRME İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0879066637400017 Vergi Kimlik Numarası: 8790666374
    Bu ürün TÜRKİŞ ÇEVRE İKLİMLENDİRME İNŞ. TAAH. SA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akıllı ısıtma teknolojisi ile tasarlanan Demirdöküm kombi geliş ve gidiş NTC sensörleri ile ortamın anlık kapasitesine göre alev modülasyonunu belirler.
  • Atık ısıyı yeniden dolaşıma alarak çevreye duyarlılık sergileyen yoğuşmalı kombi yoğuşma eşanjörü sayesinde düşük gaz tüketimi gerçekleştirir.
  • Kademeli fan sistemine sahip olan hermetik kombi kombinin ısı durumuna göre fan hızını ayarlayarak olası yüksek ısınmaları engeller.
  • Eco modu ile enerji tasarrufunu destekleyen 24 kW kombi çift işlemcili anakartı ile iki kademeli kontrol mekanizması bulundurur.
  • Çift eşanjörlü kombi sisteminde ana eşanjör yanma işlemi ile ilgilenirken diğer plakalı eşanjör sıcaklık dalgalanmalarını önleyerek konforlu sıcak su temini sağlar.
  • %93 yakma verimi gerçekleştiren Atron condense 24 kW daha az yakıt ile daha verimli ısıtma gerçekleştirir.
  • Demirdöküm atron condense 24 kW yoğuşmalı kombi verimli pompa donanımı sayesinde pompalama hızını tesisatın ihtiyacına göre ayarlayarak elektrik tasarrufuna katkıda bulunur.
  • 52 dB ses seviyesi ile yaşam alanı konforunu destekleyen Demirdöküm Atron Condense 24 kW geniş LCD ekran paneli ve anlaşılır kontrol paneli ile kullanımı kolaylaştırır.
  • Kullanım suyu verimliliğinde A sınıfı kombi arasında yer alan model su sarfiyatını azaltarak su tasarrufuna imkan tanır.
  • Yüksek sıcaklığa ve çatlamaya karşı dayanıklı elektrostatik toz boya ile boyanan beyaz kombi estetik görünümünü uzun süre korur.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Atron Condense 24 Kw Yoğuşmalı Kombi ile Güvenli Isınma

Günümüzde doğalgaz teknolojisinin yaygınlaşma ise kombiler yaşam alanlarının vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelmiştir. Bu nedenle kombilerin tercih edilme durum artmış ve marka değeri yüksek olan cihazlar tercih edilmiştir. Demirdöküm Atron Condense adı sıklıkla duyulan ve son derece güvenilir bir markadır. Markanın her ev için uygun ürünleri bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi büyük evler için Demirdöküm Atron Condense 24 kw yoğuşmalı kombi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kombiler yoğuşmalı özellikleri sayesinde uzun süreli bir sıcaklık kullanıcılarına vaat etmektedir. Geniş mekânlarda genellikle yoğuşmalı modeller tercih edilmektedir. Bu durumun sebebi ise kombi kapatıldıktan sonra da sıcak su sisteminin peteklerde dönmesini sağlamak ve bölgenin ısısını yoğun olarak istenilen ya da talep edilen derecede tutabilmektir. Demirdöküm Atron Condense 24 kw sayesinde kombi kapatılmasının ardından süre gelen zaman içinde de evi ya da iş yerini sıcak tutmaktadır.

  • Kombilerde Demirdöküm Farkı
  • Demirdöküm ile Konforlu Bir Yaşam
  • Kombi + Baca İkilisi ile Demirdöküm Sektördeki Duruşu

Demirdöküm Atron Condense 24 Kw Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Demirdöküm Atron Condense 24 Kw Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Demirdöküm son derece yaygın bir ağa sahip markalardan biridir. Demirdöküm Atron Condense 24 kw yoğuşmalı kombi + baca sistemleri kişilerin tercihlerine uygun olarak tasarlanır ve evlerin ya da tercih edilen bölgenin yapı durumuna göre konumlandırılır. Demirdöküm Atron Condense 24 kw yoğuşmalı kombi yorumları arasında kişilerin genel olarak memnuniyetini dile getirdiği görülmektedir. Demirdöküm ailesi olarak yıllardır süre gelen bir marka değeri ve güvencesi kullanıcıların tercihlerinde yer alır. Demirdöküm Atron Condense kullanımı son derece basit ve kolay bir ağa sahip olduğu bilinmelidir. Kullanım kılavuzu yine satın alınma sırasında kişilere anlatılan ve detaylı bir şekilde sunulan ürün içeriklerinde de bulunmaktadır. Demirdöküm yoğuşmalı modelleriyle ve petek sistemiyle kombi satışları oranı oldukça fazladır. Ekonomik bir ısınma sistemi bulunan kombilerin müşteri memnuniyetleri oldukça yüksektir.

İleri Teknoloji Demirdöküm Atron Condense 24 Kw Kombi Özellikleri

İleri Teknoloji Demirdöküm Atron Condense 24 Kw Kombi Özellikleri

Günümüz teknolojik çağ adımlarında ilerlerken genel olarak kişilerin tercihleri de güvenilir markalara yönelmektedir. Demirdöküm Atron Condense kombi sektörde son derece iyi bilinen önemli kombi markaları arasında ilk sıralarda yerini almaktadır. Kombiler kış döneminde evleri ya da işyerlerini ısıtan ve mümkünse ekonomik olarak bu ısınma eylemini gerçekleştiren ürünler olarak talep görürler. Ekonomik olması ise petek ve kombi uyumuna göre değerlendirilmektedir. Kombi kullanımında evlerin sahip oldukları metrekare boyutu önemlidir. Yoğuşmalı sistemler büyük evler için son derece uygun bir tercih olacaktır. Demirdöküm Atron Condense yoğuşmalı kombi p24 ile kış mevsimlerinde güven ve huzur ile ısınma mümkün olur. Müşterilerin tercihlerindeki en önemli etken ise satış sonrası destektir. Demirdöküm ailesi son derece geniş ve ulaşım ağı olan bir destek ağına sahiptir. Demirdöküm ailesi olarak her konuda kişilerin tercihleri ve ekonomik bir ısınma tercihi olduğu öngörülmektedir.

Demirdöküm Atron Condense 24 Kw Yoğuşmalı Kombi Özellikleri ve Fiyatları

Demirdöküm Atron Condense 24 Kw Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Genellikle, kişilerin tercihlerinden biri olan Demirdöküm kombiler performansı ile öne çıkar. Demirdöküm Atron Condense özellikleri sayesinde müşterilerin ilgi odağı haline gelmiş ve kısa sürede cihaz aranılan olmuştur. Çok aranılan ve talep gören bu cihaz son derece uygun bir ısınma olanağını kullanıcılarına sunar. Demirdöküm Atron Condense fiyat bazında kişilerin kolaylıkla ulaşabileceği ürünler olmaktadır. Demirdöküm Atron Condense 24 kw yoğuşmalı kombi + baca yorumları, önerileri, ürün incelemeleri, fiyat bilgileri, karşılaştırmalar ve daha fazlası gibi çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Demirdöküm Atron Condense 24 kw yoğuşmalı kombi + baca ürününü ev, kreş veya ofisiniz için tercih edebilirsiniz. Sıcak su ihtiyacını ve ısınma gereksinimini karşılamaya yönelik pratik kullanım sunan bir üründür. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.