9
Gazoz kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Denizli 6 Adet Lavanta & Şeftali 200 ml

175 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Denizli 6 Adet Lavanta & Şeftali 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sweet Face Satıcı Ünvanı: YAĞMUR CEREN YAYLA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Vergi Kimlik Numarası: 9430591870
    Bu ürün Sweet Face tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lavanta & Şeftali Gazoz 6 adet 200 ml
Geri Bildirim Ver

Denizli Yeni Zafer 8692547020706 6'lı Cam Şişe 250 ml Lavanta ve Şeftali Aromalı Gazoz

Denizli Yeni Zafer 6’lı lavanta şeftali aromalı 250 ml gazoz, kendine has tadı ve aromasıyla oldukça sevilen içecekler arasındadır. Lavanta ve şeftali aromasıyla deneyenlerin hayran kaldığı gazoz, 250 ml’lik şişeleriyle tam bir porsiyona denk gelir. İçeriğinde glikoz şurubu bulunmayan gazoz, tamamen şeker pancarı kullanılarak üretilir. Bu sayede yapay şekerin vücuda verdiği zararın önüne geçer. Gazoz, rengiyle de oldukça beğenilen bir üründür. Kapağı açıldığı ilk an etrafı saran kokusuyla iştah kabartan gazoz, oldukça güzel bir esansa sahiptir. Rengiyle dikkat çeken ve kokusuyla hayran bırakan bu içecek, kahve sunumlarında da size eşlik edebilir. Tek başına tüketildiğinde leziz aromasının tadına varacağınız bu gazoz, aynı zamanda atıştırmalıklarla da çok yakışır.

  • 6’lı set hâlinde
  • %100 şeker pancarından üretilmiş
  • Cam şişe

Denizli Yeni Zafer 6'lı Lavanta Şeftali Aromalı Gazozun İçeriği Nedir?

Denizli Yeni Zafer 6'lı Lavanta Şeftali Aromalı Gazozun İçeriği Nedir?

Denizli Yeni Zafer 6’lı 250 ml lavanta şeftali aromalı gazoz, gerçek şekerden üretildiği için gönül rahatlığıyla tüketilen içecekler arasındadır. Glikoz şurubu ihtiva etmeyen bu gazoz, lavanta ve şeftali aromasına sahiptir. Deneyenlerin damağında leziz ve uzun süren bir tat bırakan bu üründe meyve suyu konsantresi bulunur. Türk Gıda Kodeksi Alkolsüz İçecekler Tebliği’ne uygun şekilde üretimi yapılan bu gazoz, güvenle tüketilebilir. %100 şeker pancarından üretilen bu içecek, asitli bir üründür. Gazozdaki lavanta ve şeftali aromasının dengeli bir şekilde dağılımını sağlayabilmek adına içeriği doğru oranla oluşturulmuştur. Bu sayede ürünün asitli yapısı, aromasıyla oldukça uyumlu bir tat bırakır. İçinde lavanta özütü bulunan bu içecek, kokusu ve tadıyla bunu hissettirir.

Denizli Yeni Zafer 6'lı Lavanta Şeftali Aromalı Gazoz Nasıl Saklanır?

Denizli Yeni Zafer 6’lı lavanta şeftali aromalı 250 ml gazoz, cam şişelerde satılır. Bu sayede tazeliğini uzun süre boyunca korur. İçerdiği asit, cam şişenin kalitesi ve ürünün kapağı sayesinde güvenle korunur. Bu sayede ürünün üzerinde yazan son kullanma tarihine kadar tazeliğini yitirmez. Bu ürünler, uzun süre boyunca tazeliğini koruyacak içecekler olduğu için çoklu alım yapılarak tüketileceği zaman depodan çıkarılabilir. Bu noktada muhafaza ederken güneşe direkt maruz kalmadığından emin olunması gerekir. Soğuk içilmesi önerilen bu leziz gazoz, buzdolabında saklandığında içimi çok daha keyifli bir hâle gelir. Tek porsiyonluk cam şişelerde muhafaza edilen bu gazozların kapakları açıldıktan bir süre sonra leziz olmasını sağlayan asidinin belirli bir kısmı içecekten uzaklaşır. Bu noktada açıldıktan sonra çok vakit geçmeden tüketilmesi tavsiye edilir.

Denizli Yeni Zafer 6'lı Lavanta Şeftali Aromalı Gazoz Lezzetli midir?

Denizli Yeni Zafer 6’lı lavanta şeftali aromalı 250 ml gazoz, leziz tadıyla deneyenlerin oldukça beğendiği bir içecektir. İçerken hissedilen şekerli ve yoğun aroma, her yudumun ardından damakta enfes bir tat bırakır. Tek başına tüketildiğinde aromasının yoğunluğu çok daha iyi hissedilecek bu ürün, özellikle tuzlu atıştırmalıklarla sıklıkla tercih edilir. Farklı aromasıyla gönüllerde taht kuran bu içecek, herkesin severek tükettiği gazozlar arasındadır. Denizli Yeni Zafer 6’lı lavanta şeftali aromalı 250 ml gazoz yorumları, bu ürünün sahip olduğu tadın eşsiz olduğu yönündedir. Özellikle ağızda bıraktığı tatla oldukça beğenilen bu asitli içecek, sıcak günlerde serinlemenizi sağlar. Keyifle tüketilen ürünü siz de satın almak isterseniz Denizli Yeni Zafer 6’lı lavanta şeftali aromalı 250 ml gazoz fiyatını Trendyol üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Aynı site üzerinden birkaç kolay işlemle hızlıca sipariş verebileceğiniz ürünün zahmetsiz şekilde evinize kadar getirilmesini sağlayabilirsiniz.