Dentac Foldaface Haraketli Siperlik

81,60 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dentac Foldaface Haraketli Siperlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncukasa Satıcı Ünvanı: NUSAPP İNTERNET MAĞAZACILIK İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632055480400001 Vergi Kimlik Numarası: 6320554804
    Bu ürün Turuncukasa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Foldaface Haraketli Siperlik Foldaface shield Tam yüz koruması Günlük kullanıma uygun olan foldaface, hafif olmasıyla birlikte, siperlik kısmı 180 dereceye kadar farklı açılarda ayarlanabilir. Kolay tasarımı sürekli yüz koruması sağlar. Ürünün asetatı buğu yapmaz. Temizlenmeye ve dezenfekte edilmeye müsaittir. Tasarımı kolay çıkarılıp takılmasına olanak verir. Lastikli yapısı herkesin kullanabilmesi için tasarlanmıştır. Ihtiyaç anında kafadan çıkarılmaya gerek duyulmadan siperlik kaydırılıp, yüzden çıkartılabilir. Başta ağrı ve basınç oluşturmadığından uzun süre yüzde takılmaya müsaittir. Günlük kullanıma uygundur Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir. 180 derece acılabilir siperlik Hızlı değiştirilebilir siperlik Gözlük ile kullanıma uygun Çizilmelere karşı dayanıklı Tam yüz koruması sağlar Buğu oluşmasını azaltan malzeme Hızlı ve kolay kullanım 4 renk seçeceği Tescilli tasarım Sosyal iletişimi engellemez Hafifçe alkol vb ile yüzeyi temizlenip tekrar kullanılmaya uygundur. Kullanım amacı tamamen dışardan gelecek damla zerrecikleri ve içindeki taşınan bakterilerden yüzün korunmasına yönelik olmalıdır. Sahip olduğu sertifikalar: Iso, ce, fda. Ambalaj şekli : 1 çerçeve 5 siperlik Avantaj 180 degrees foldable shield
  • Kusursuz görüş
  • Tam yüz koruma
  • Dayanıklı yapı
  • Gün boyu kullanıma uygun
Geri Bildirim Ver