Dermokil Kil & Kenevir Yağlı El Maskesi 35 Ml

79 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermokil Kil & Kenevir Yağlı El Maskesi 35 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAMANPAZARI. Satıcı Ünvanı: SEYYAR HIRDAVAT KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0767133665000001 Vergi Kimlik Numarası: 7671336650
    Bu ürün SAMANPAZARI. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DERMOKİL KİL KENEVİR YAĞI EL MASKESİ 35 MLDermokil Kenevir Yağlı Kil Maskesi el bakımı için özel geliştirilmiştirKil ve doğal granüller yardımıyla cildi temizler ve arındırır Kenevir yağı ve doğal nemlendiriciler ile mükemmel bakım sağlar İlk kullanımdan itibaren yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır Mucizevi kil ve aromatik kenevir tohumu yağının mükemmel birlikteliği el bakımında buluşturduk Dermokil Kenevir Yağlı Kil Maskesi yumuşak pürüzsüz bakımlı elleriniz olabilmesi için etkili bakım sunar 1 Peeling etki İçeriğindeki mikro yapıdaki doğal zeytin granülleri ile ciltteki ölü hücreleri uzaklaştırır Stresli ellerinizi rahatlatır2 Temizleme Doğal kil içeriği ile el temizliğini sağlar3 Nemlendirme Bitkisel gliserin ile ellerin kaybettiği nemi geri kazandırır4 İpeksi dokunuş ve ışıltılı görünüm Susam yağı zeytin yağı jojoba yağı ile zenginleştirilmiş doğal bileşenleri ile ellerinizi yumuşatır besler daha parlak görünüm ve ipeksi bir dokunuş sağlar 5 Onarım Kenevir yağı E vitamini ve Dpanthenol ile ellere derinlemesine nüfus eder hücrelerin yenilenmesini hızlandırarak çatlak kuru ve yıpranmış ellerin görünümünü iyileştirir Maskenin bulaşmasını engelleyen eldiven ile 20 dakikada yorgun ellerinize yoğun bir bakım uygulayın ÜRÜN KULLANIMIDermokil Kenevir Yağlı Kil Maskesini bol miktarda ve yumuşak hareketlerle masaj yaparak yediriniz Maskenin cildinize etki etmesi için 1520 dk boyunca özel eldiveni içinde bekletiniz Ilık suyla durulayınız Pamuk ya da sünger kullanarak daha kolay yıkama sağalayabilirsiniz UYARILARGöz ile temas etmesini önleyiniz Teması halinde bol suyla durulayınız Çocukların ulaşamayacağı kuru ve temiz bir yerde saklayınız Direkt güneş ışığından koruyunuz Ellerde kesik ve yara varsa iyileştikten sonra uygulama yapınız Maskenin yıkanarak temizlenmesinden sonra geçici bir kızarıklık olabilir bu doğal bir etkidir Şayet çok rahatsız edici ise maskenin bekleme süresi kısaltılabilir Uygulama yaptıktan sonra aşırı kaşıntı ve batma hissi oluyorsa bekletmeden yıkamanızı öneriririz

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Form Jel
  • İçerik E Vitamini
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver

Dermokil El Bakım Maskesi Ürünleri Trendyol'da!

Dermokil 35 ml gözenek sıkılaştırıcı el bakım maskesi, içeriğinde bulundurduğu özel minerallerle ciltte yumuşak bir etki yaratır. Ürün gözenek sıkılaştırıcı etkisi sayesinde elde meydana gelen kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur. Maskenin özel formülü cilde ihtiyacı olan nemi sağlayarak pürüzsüzleştirir. Bu ürün özellikle ellerini yoğun bir şekilde kullanan kişilerin sıkça tercih ettiği malzemeler arasında önemli yere sahiptir. Yaşlanma belirtilerini gösteren ellerinize düzenli uygulama sağladığınız takdirde gözle görülür sonuçlar elde etmeniz mümkündür. Bitkisel içerikli ürün, ciltte kuruluk ve yağlanmaya yol açmadan sebum dengesini koruyarak ışıltılı görünüm sağlar. Sıkça çevre etkisine maruz bırakılan ellere uygulanarak yenileyici ve besleyici etki oluşturur.

  • Bitkisel gliserin barındırır.
  • Saf kil içerir.
  • Cildi uzun süre nemlendirir.

Dermokil Gözenek Sıkılaştırıcı El Bakım Maskesinin İçeriği Nedir?

Dermokil Gözenek Sıkılaştırıcı El Bakım Maskesinin İçeriği Nedir?

Dermokil el bakım maskesi, içeriğinde bulunan doğal kil ile cilt gözeneklerini açarak temizleyici etki yaratır. Mineral açısından zengin olması yönüyle besleyici özellik taşıyan ürün cildin ihtiyacı olan eksiklikleri gidermeye yardımcı olur. Dermokil 35 ml gözenek sıkılaştırıcı el bakım maskesi içeriğindeki doğal zeytin granülleri ile kuruluğa ve kabuk oluşumuna neden olan ölü hücreleri uzaklaştırır. Solgunluğun azalmasında da yardımcı rol alan zeytin yağı, hücreleri canlandırarak ton eşitlenmesini destekler. Özellikle yumuşaklık hissi yaratma konusunda başarılı olan susam yağı ile cilt sıkı bir görünüme kavuşur. Jojoba yağı maskenin bir diğer malzemesidir ve tüm bu etkileri desteklemesinin yanı sıra yoğun nemlendirme sağlar. Cilt dostu E vitamini ve D-panthenol ile besleyici etki yaratır ve kolay emilime yardımcı olur.

Dermokil Gözenek Sıkılaştırıcı El Bakım Maskesi Ne İşe Yarar?

Dermokil 35 ml gözenek sıkılaştırıcı el bakım maskesi yorumları ele alındığında kullanıcılarda yarattığı birbirinden farklı etkiler göze çarpar. Başlıca amacı olan nemlendirme ve temizleme özelliğiyle ön plana çıkan el bakım maskesi, cildi pürüzsüzleştirerek ipeksi görünüm kazandırır. Çatlak ve yıpranmış ele sahip kullanıcıların yoğun tercih ettiği maske çeşididir. El bakım maskesi, hücreleri yenileyerek sıkılaştırma özelliğiyle yaşlanma karşıtı ürün kategorisine girer. Gündelik hayatta sıkça kullanılan elin kaybettiği nemi kazanmasını hedefler. Kuruluğu ortadan kaldırarak canlı ve parlak görüntü oluşturur. Uygulanan bölgedeki tüm gözenekleri açarak temizler ve alt tabakalara kadar etki eder. Eli rahatlatıp nemlendirerek deride aşırı strese bağlı yavaşlayan kan akışını hızlandırır. Bu ürün sayesinde mat görünümün yerini parlak ve ışıltılı bir cilt alır.

Dermokil 35 ml El Bakım Maskesinin Kullanım Şekli Nedir?

Dermokil 35 ml el bakım maskesi, yeterli miktarda ve nazik dokunuşlarla cilde masaj yaparak uygulanmalıdır. Doğru uygulama sonrası el, etkisini artırmak için tasarlanmış özel eldiven içerisinde bekletilir. Bu süreç içerisinde üründe yer alan doğal mineraller sayesinde el yumuşak, canlı ve yenilenmiş bir görünüm kazanır. 15-20 dakika boyunca eldiven içerisinde cilde derinlemesine nüfuz eden maske ılık suyla durulanır. Pamuk gibi yumuşak bir malzeme yardımıyla kolayca çıkarılabilir. Bekletilmesi önerilen sürenin daha az veya daha çok kullanımında farklı etkiler yaratabilme ihtimaline dikkat etmek önemlidir. Tavsiye edilen sürelere uyulduğu takdirde beklenen sonucu veren maskeyi ciltten arındırdıktan sonra elde beliren geçici kızarıklık ürünün doğal etkisidir. Rahatsız edici derecede kızarıklık oluştuğunda bekletilme süresi kısaltılabilir. Uygulama sonrası aşırı kaşıntı, yanma ve batma hissiyatı varsa bekletilmeden durulanması önerilir. Dermokil el maskesine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu ürünü nemlendirmek ve yenilemek istediğiniz elleriniz için besleyici etki yaratmak adına satın alabilirsiniz.