DJI Mini 2 Beyaz Drone (DJI Türkiye Garantili)

12.800 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

DJI Mini 2 Beyaz Drone (DJI Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyaz Mını 2 Drone

Ürün Özellikleri

  • Uçuş Süresi 30-40 Dakika
  • Uçuş Mesafesi 8000M-10000M
  • Kamera Özelliği 4K
  • Sivil Havacılık İzni Gerektirmez
  • Yedek Batarya Var
  • Beni Takip Et Modu Var
  • GPS Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

DJI 6941565905185 Mini 2 Beyaz Drone DJI Türkiye Garantili

DJI Mini 2 beyaz drone, yüksek kaliteli sonuçlar elde etmenizi sağlayan bir cihazdır. Ürün, kolay kullanım özellikleri sayesinde ilk kez drone uçuracak kişiler için de idealdir. Etkili sonuçlar almanızı sağlayan drone, profesyonel amaçlı da rahatlıkla tercih edilebilir. Cihaz, rüzgar direnci oluşturarak zorlu koşullarda bile görüntü kalitesinin bozulmamasını sağlar. Bu ürünü kullanarak profesyonel Vlog kaydı yapabilir ya da sevdiklerinizle yaşadığınız anları ölümsüzleştirebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak 10 km çapta bulunan yerleri keşfetmek için de bu cihazdan yararlanabilirsiniz. DJI Mini 2 drone, farklı bakış açıları kazanmanıza da yardımcı olur. Cihaz, hafif olduğundan taşıma açısından da kolaylık sağlar. Böylece seyahatleriniz sırasında ürünü kullanarak renkli kareler yakalayabilirsiniz.

  • Cihaz, 4K kalitesinde görüntü sağlar.
  • 10 km sinyal iletim gücüne sahiptir.
  • 34 dakika uçuş süresi bulunur.

DJI Mini 2 Beyaz Drone'un Teknik ve Tasarım Özellikleri Nelerdir?

DJI Mini 2 Beyaz Drone'un Teknik ve Tasarım Özellikleri Nelerdir?

DJI Mini 2 beyaz drone, 4K görüntü kalitesi sunan kameraya sahiptir. Farklı mesafelerden çekim yaparken cihazın 4x Zoom özelliğinden yararlanabilirsiniz. Bu sırada görüntü kalitesinde kayıp da yaşamazsınız. 180 derece açıyla çekim yapmanıza olanak tanıyan drone, panoramik görüntüler elde etmenizi sağlar. Cihaza bağlı DJI Fly uygulaması, fotoğraf çekimi sonrasında görüntü kalitesini otomatik olarak artırır. Böylece görseldeki ayrıntılar çok daha net bir şekilde ortaya çıkar. DJI drone, tasarımıyla beğeni kazanan kumandası sayesinde kolay bir şekilde kontrol edilebilir. Ürünün kutu içeriğinde; akıllı batarya, yedek pervane, Type-C şarj kablosu ve bağlantı için gereken ek donanımlar yer alır. Cihaz, 12 MP fotoğraf kalitesiyle akıllı çekim modları da sunar. Böylece profesyonel sonuçlar elde etmeniz mümkün olur.

DJI Mini 2 Beyaz Drone Portatif midir?

DJI Mini 2 Beyaz Drone Portatif midir?

DJI Mini 2 beyaz GPS drone, sahip olduğu tasarım detayları sayesinde portatif bir cihaz olarak dikkat çeker. Ürün, sadece 249 gram ağırlığındadır. Böylece cihazı, gittiğiniz her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. DJI Mini 2, katlanabilir özellikle üretilir. Ürünün pervaneleri, cihaz kullanım dışındayken gövdeye doğru kapanır. Bu durum hem taşıma sırasında kolaylık sağlar hem de cihazın parçalarının zarar görmesini engeller. Hafif bir tasarıma sahip olan bu ürün, kullanışlılık açısından da avantaj sağlar. DJI Mini 2 beyaz drone yorumlarında, ürünün portatif oluşunun sağladığı avantajlardan olumlu şekilde bahsedilir. Bu değerlendirmeler, cihazın tasarım detaylarına ek olarak ürünün kullanımdaki kapasitesini anlamanıza da yardımcı olur. Böylece ürünle ilgili detayları, kendi ihtiyaçlarınıza göre değerlendirerek satın alma sürecini de hızlandırabilirsiniz.

DJI Mini 2 Beyaz Drone Hangi Ortamlarda Kullanıma Uygundur?

DJI Mini 2 Beyaz Drone Hangi Ortamlarda Kullanıma Uygundur?

DJI Mini 2 drone, farklı ortamlarda rahatlıkla tercih edilebilir. Bulunduğunuz alanda 10 km çapı, bu cihazla taramanız mümkündür. Ürünün sinyal iletim gücü hem açık hem de kapalı alanlarda kullanım imkânı sağlar. Dayanıklı bir yapıya sahip olması da cihazın farklı hava koşullarında, yüksek performans göstermesini destekler. Ürünün rüzgar direnci, 5. seviye olarak belirlenir. Uçuş ne kadar hareketli olursa olsun her durumda üstün kaliteli görüntü elde etmeniz mümkündür. Geniş kullanım alanı sağlayan bu cihaz, bütçe dostu olarak da dikkat çeker. DJI Mini 2 beyaz drone fiyatı, cihazın sahip olduğu yüksek kaliteli özellikler üzerinden belirlenir. Ürün, kullanışlı yapısı sayesinde fiyat/performans açısından başarılı olarak değerlendirilir. Fonksiyonel kullanım avantajı sunan cihaz sayesinde bütçenizi uzun vadeli olarak korumanız da mümkün olur. Cihazın dayanıklı tasarımı da bu durumu mümkün hâle getiren detaylar arasındadır. Dayanıklı gövdesi ve kaliteli kamera yapısıyla dikkat çeken cihaza, Trendyol’da sunulan fırsatları değerlendirerek sahip olabilirsiniz.