DoDo'S Baby Plaj Bebek Çocuk Panço Havuz Deniz Sonrası Müslin Organik Kumaş %100 Pamuklu Sertfikalı Pareo

300 TL
Beden:
3-5 Yaş
1-3 Yaş

Ürün Bilgileri

DoDo'S Baby Plaj Bebek Çocuk Panço Havuz Deniz Sonrası Müslin Organik Kumaş %100 Pamuklu Sertfikalı Pareo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DoDo’S Baby Satıcı Ünvanı: DENİZ DURMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3161228589
    Bu ürün DoDo’S Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 1/3 ve 3/5 yaş için uygundur.%100 organik pamuklu iplikten üretilmiştir.OEKO-Tex sertifikalıdır. 1/3 yaş 50*50 3/6 55*60 ölçülerindedir .Yıkandıkça yumuşayan organik müslin panço bebeğinizin yaz aylarında en büyük yardımcısı çok amaçlı kullanılabilir deniz havuz banyo sonrası en büyük kurtarıcınız olacak olan müslin pançolarımız aynı zamanda cildi tahriş etmez UV ışınlarından korur uzun ömürlüdür, emici özelliğe sahiptir . 30°C de makinede ya da elde yıkayabilirsiniz kurutma yumuşatıcı önerilmez. Oldukça şık ve rahat kullanımı vardır.Türkiyede üretilmiştir. Ürün Ölçüleri: En 55 CM - Boy 60 CM %100 Organik Pamuk ipliğinden üretilmiş olup, organik boyalar ile renklendirilmiştir. Cildi tahriş etmez,alerjen maddeler içermez.Uluslararası kalite ve standartlarda üretilmiştir.Bebeğiniz için güvenli ve konforlu bir kullanım sağlar.Beyazlatıcı kullanmayınız.Kuru temizleme yapılmaz.Ürün, dokusu itibari ile yıkama sonrası toplama yapabilir.Ütü sonrası,yıkama öncesi boyutuna geri dönmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Ortam Beachwear
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver