Donic Schildkröt 3 Yıldız 4'lü Maç Topu Schildkröt

179,99 TL
(45 TL / adet)
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Donic Schildkröt 3 Yıldız 4'lü Maç Topu Schildkröt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İZLE SPOR VE SPOR MALZEMELERİ Satıcı Ünvanı: SADİ CANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2010032161
    Bu ürün İZLE SPOR VE SPOR MALZEMELERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Donıc schildkröt'ün yeni üst düzey rekabet topudur.Ittf (uluslararası masa tenisi federasyonu ıttf) tarafından turnuva onaylı bir yarışma topu, tüm resmi turnuvalarda oynanabilir. masa tenisi topunun mucidinden kesinlikle yüksek kaliteli elle seçilmiş kalite. hassas yuvarlak, en iyi zıplama özellikleri, dayanıklı ve sağlam! schildkröt'ten gelen bu yeni champion 3 * rekabet topu artık selüloit içermez.Bugün plastik toplar kesinlikle karşılaştırılabilir oyun özelliklerine ve aynı kalite ve dayanıklılığa sahiptir. bununla birlikte, üretimde çok daha çevre dostudurlar, bu nedenle değişim ıttf tarafından başlatılmıştır. plastik toplar 40'ın arkasındaki + ile tanınabilir (40 çap anlamına gelir. Önceki model gibi, schildkröt champion 3 * ıttf de şimdiye kadarki en iyi rekabet toplarından biridir. Yani 40+, tüm üreticiler için her zaman bir plastik / poli toptur. Bir kutuda 4 adet top, beyaz renk, siyah damga.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver