10
Meyve kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Dost Tropik Yerli Yeşil Papaya Meyvesi (700-1500 GRAM)

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dost Tropik Yerli Yeşil Papaya Meyvesi (700-1500 GRAM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARI ORGANİK Satıcı Ünvanı: RAGIP ARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0740627740
    Bu ürün ARI ORGANİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Papaya meyvesinin vitamin değerleri yüksek, lifli yapısıyla sindirim sistemine faydalı, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olduğu ve potasyum kaynağı olduğu bilinmektedir. Papaya meyvesinin içi yumuşak ve suludur, iç rengi ise pembe, turuncu veya kırmızı olabilir. Papaya'nın iç çekirdekleri de yaygın şekilde tüketilmektedir, çekirdekler yemeklerde baharat olarak da kullanılabilmektedir. Dost Tropik’in Türkiye’de yerli olarak ürettiği papaya meyvesi iki farklı çeşit olarak satışa sunulmaktadır. Papaya meyvesi adet olarak satılmaktadır ve belirtilen satış fiyatı 1 adet papaya meyvesi satış fiyatıdır. Türkiye’nin en büyük örtü altı tropik meyve üreticisi Dost Tropik’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Afiyet olsun.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Ağırlık 700 gr ve üstü
Geri Bildirim Ver

Dost Tropik Belek Yerli Papaya Meyvesi (800-1500 gram)

Papaya meyvesi, tropikal iklimin hakim olduğu ekvatoral bölgede yetişir. Meksika, Orta Amerika, Avustralya, Hindistan gibi ülkelerin tropikal iklim görülen bölgelerinde ağaçlarda yetişen bir meyvedir. Hindistan, şu an papaya üretimi yapan ülkelerin başında gelir. Türkiye’nin güney bölgelerinde Antalya ve Muğla şehirlerinde uygun iklim koşullarının sağlandığı lokasyonlarda da papaya üreticiliği yapılır. Bu meyvenin yetişmesi 25-30 derece ve nemli hava şartları sağlandığında gerçekleşir. Meyve ilk oluştuğunda yeşil bir renge sahiptir. Olgunlaşan papaya, kavun gibi sarı bir renk alır. Ağaç yüksekliği 11 metreye kadar ulaşan bu meyve, içerisinde başta A ve C vitamini olmak üzere daha birçok vitamini barındırır. Zengin içeriği sayesinde sağlık yönünden olumlu etkileri gözlenir ve daha birçok faydası mevcuttur.

  • Zengin besin değeri
  • Yemek ya da tatlılara konulabilir
  • Çiğ ya da pişirilerek tüketilebilir

Dost Tropik Belek Yerli Papaya (800-1500 gram) Kullanımı

Dost Tropik Belek Yerli Papaya (800-1500 gram) Kullanımı

Çiğ olarak tüketilen papaya, pişirilerek de tüketilebilir. Olgunlaşmadan toplandığında sebze olarak tüketilir. Olgunlaştıktan sonra ise çeşitli salatalarda, meyve suyu karışımlarında kullanılabilir. Doğal şeker içerikli tatlılar sağlık açısından da iyi bir alternatif olur. Tatlılara ya da yemeklere konulabilir iken tek başına da tüketilebilir. İçerisinde birçok vitamin bulundurması beğeni toplar. Vitamin dışında farklı besin değerlerini de barındırması meyvenin öğün olarak ya da öğün arasında tüketilebilir olmasını mümkün kılar. Dost Tropik Belek yerli papaya meyvesi 800-1500 gram ile yaz aylarında sağlıklı öğünler ve serinlemek için soğuk içecekler hazırlanabilir. Zengin besin içeriği sayesinde vücutta üretilmeyen temel yapı taşlarının dışarıdan alımını kolaylaştırır. Meyve olgunlaştıkça içerdiği C ve A vitamini miktarı doğru orantılı olarak artar. Doğal şeker özelliğini içerdiği karbonhidrat bileşeninden alır. Şeker ilavesiz tatlılar ve çeşitli yiyecekler yapılabilir.

Dost Tropik Belek Yerli Papaya (800-1500 gram) Faydaları

Dost Tropik Belek Yerli Papaya (800-1500 gram) Faydaları

Soğuk iklim koşullarında yetişmeyen bu meyve,yüksek lifli yapısı sayesinde sindirim sistemini kolaylaştırır. Potasyum, magnezyum gibi mineraller içermesi sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir. Yüksek lifli yapısı sayesinde uzun süre tokluk hissi verir ve kilo vermenize yardımcı olabilir. Papayanın tam ortasında siyah, küçük çekirdekler bulunur. Bu çekirdekler, salataları süslemek için ya da yemeklerde baharat olarak kullanılabilir. Cilt üzerindeki faydaları araştırılan papaya, şampuan gibi ürünlerin içerisinde de bulunur. Besin ve mineral kaynağı olması nedeniyle genellikle taze tüketilir ama kurutularak da kullanılabilir. Aynı zamanda turşu ve reçel de yapılabilir. Ağaçlarda yetişen papaya ev ortamında saksıda da büyütülebilir. Görünüşü kabağı anımsatan bu meyve, kokusu ve iç rengi ile kavuna benzer. Dost Tropik Belek yerli papaya meyvesi 800-1500 gram fiyatı ve diğer birçok özelliği ile ilk deneyim için uygun bir seçenektir.

Dost Tropik Belek Yerli Papaya (800-1500 gr) Yorumları

Dost Tropik Belek Yerli Papaya (800-1500 gr) Yorumları

Zengin içeriğe sahip olan papaya ile çeşitli kokteyller, tatlılar hazırlayarak yaz günlerini renklendirebilirsiniz. Tropik meyveleri denemeye papaya ile başlayabilirsiniz. Farklı tarifler ile papaya değişik şekilde tüketilebilir. Meyveyi doğru zamanda tüketmek oldukça önemlidir. Olgun papayanın içeriği besin yönünden zengindir. Meyveye dışarıdan baskı uygulandığında yumuşama olduğu görülüyorsa tüketime hazır anlamına gelir. Serin, güneşten uzak ya da buzdolabında muhafaza edilerek tüketilen papaya, farklı tatlar seven kişiler için uygun bir seçenektir. Meyvenin boyutu birkaç kişinin tüketimine uygundur ancak tek başınıza da yiyebilirsiniz. Ekonomik olarak tam fiyat performans ürünüdür. Farklı tatlar arayan kişiler için beklentileri karşılayan bir meyvedir. Her yaştan bireyin tüketebileceği bir meyve olan papayanın faydalarından yararlanmak için müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Trendyol’dan Dost tropik belek yerli papaya meyvesi 800-1500 gram yorumları ve ürün ürün özelliklerini inceledikten sonra alışverişinizi yapabilirsiniz.