1
Glutensiz Ürün kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Dr.Gluten Dr. Gluten Organik Glutensiz Çıtır Tahıl Topları (VEGAN) 200 G

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
130,90 TL
169,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr.Gluten Dr. Gluten Organik Glutensiz Çıtır Tahıl Topları (VEGAN) 200 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Naturpystore Satıcı Ünvanı: OPTİNATUREL İLAÇ GIDA MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0644036709800018 Vergi Kimlik Numarası: 6440367098
    Bu ürün Naturpystore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saklama Koşulları: Güneşten koruyunuz. Serin, rutubetsiz, yabancı koku ve tat içeren maddelerden uzak tutunuz. KSK Kodu: TR-OT-42 Müteşebbis Kodu: TR-OT-42-1569 Sertifika Kodu: TR-OT-42-MSİ-1569-2023-009
Geri Bildirim Ver

Dr. Gluten Organik Çıtır Tahıl Topları Glütensiz Lezzetler

Dr. Gluten organik çıtır tahıl topları, modern ve doğal formül ile birçok kişinin ilgi odağı olmayı başarırken aynı zamanda eşsiz bir kalite sergilemektedir. Çocuklardan büyüklere kadar herkesin damak zevkine uyum sağlayan tahıl topları, glütensiz içeriği ile dikkat uyandırmaktadır. Organik mısır unu, elma konsantresi ve Hindistan cevizi yağı ile hazırlanan bu çıtır tahıllı toplar, özel formu ve geliştirilmiş içeriği ile adeta kendine hayran bırakmaktadır. Dr. Gluten tahıl topları, eşsiz bir içerik açısından birçok kişinin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarmaktadır. Modern formu sayesinde eşsiz teknik sistemler eşliğinde hazırlanan ve organik içeriği ile üstün bir lezzet sunan ürünler, geniş bir kitleye hitap etmektedir. Üreticiler tarafından büyük bir hassasiyet gösterilerek hazırlanan Dr. Gluten organik çıtır tahıl topları, keyifli yaşam alanları için zemin oluşturmaktadır.

  • Üstün Kalite
  • Modern Lezzet
  • Eşsiz Form

Dr. Gluten Organik Çıtır Tahıl Topları ile Eşsiz Lezzet

Dr. Gluten Organik Çıtır Tahıl Topları ile Eşsiz Lezzet

Pek çok farklı alanda kullanıma uygun formuyla kolay hazırlanabilen içecekler yansıtılmaktadır. Dr. Gluten organik çıtır tahıl topları 200 g glütensiz, direkt atıştırmalık olarak kullanma sularken aynı zamanda pasta, kek ve benzer içeriklerin de tercih edilmektedir. Oldukça lezzetli ve eşsiz bir tat ile sunulan bu tahıl topları, sağlıklı formu ile insan vücudu üzerinde katkılı bir içerik sunmaktadır. Dr. Gluten organik çıtır tahıl topları 200 g glütensiz özellikleri, özel içeriği ve modern formu sayesinde birçok kişinin tercihleri arasında bulunarak özel teknikler eşliğinde hazırlanmaktadır. Glütensiz içeriği ile diyet yapan ve sağlığına dikkat eden birçok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer almakta aynı zamanda pek çok testten geçerek müşterilerine sunulmaktadır. Çeşitli sistemlere tabi tutulan Dr. Gluten organik çıtır tahıl topları, doğal lezzeti ile geniş bir kitleye hizmet sağlamaktadır.

Özel Formu ile Dr.Gluten Organik Çıtır Tahıl Topları

Özel Formu ile Dr.Gluten Organik Çıtır Tahıl Topları

Katkısız içeriği açısından süt, bal, pekmez ve benzer gıdalar ile karıştırarak müsli şekilden tüketim oluşturmakta olan organik gıdalar, keyifli zamanlar için zemin hazırlamak ve kolay bir tüketim oluşturmaktadır. Dr. Gluten organik çıtır tahıl topları 200 g glütensiz kullananlar, arasında ilgi odağı olmayı başararak insan sağlığa faydalı bir içerik sunarken aynı zamanda oldukça lezzetli toplar ile dikkat çekmektedir. Organik tahıl karışımları ile tasarlanan ve keçiboynuzu pekmezi, Hindistan cevizi yağı gibi besleyiciliği oldukça yüksek olan besinler ile üstün bir kalite ortaya koymaktadır. Dr. Gluten organik çıtır tahıl topları 200 g glütensiz tavsiyesi, özel bir şekilde hazırlanarak ideal boyutlarıyla piyasada yerini almaktadır. Modern ve tamamen organik olan içeriği sayesinde geniş bir kitleye işlev sunan tahıl topları, yüksek bir kalite ile göz kamaştırmaktadır. Ayrıca Dr. Gluten Organik Çıtır Tahıl Topları 200 g glütensiz indirimlerini takip ederek avantajlı fiyat seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Modern İçeriği ile Dr.Gluten Organik Çıtır Tahıl Topları

Modern İçeriği ile Dr.Gluten Organik Çıtır Tahıl Topları

Karbonhidrat, yağ, protein ve şeker dengesi belirli ölçüler ile ayarlanmak aynı zamanda hiçbir katkı maddesi bulundurmayan formülü ile oldukça sağlıklı içerikler yansıtmaktadır. Dr. Gluten organik çıtır tahıl topları 200 g glütensiz yorumları olumlu dönüşler alarak belirli bir kitle tarafından sıklıkla tercih edilen bir form sunmaktadır. Aynı zamanda eşsiz aroması ve özel lezzeti sayesinde her yaş kesimine uyumlu bir yapı ortaya koymaktadır. Dr. Gluten organik çıtır tahıl topları, özel bir formda sunularak birçok kişinin vazgeçilmezi halini almaktadır. Üreticiler tarafından büyük bir hassasiyet ile herkesin yapabileceği bir formda tasarlanan bu içerikler, kullanımı açısından kolaylık oluşturmakta ve çeşitli özellikleri ile sağlığa büyük oranda katkı sunmaktadır. Dr. Gluten organik çıtır tahıl topları 200 g glütensiz fiyatları, zengin besin içeriği ile yüksek besleyiciliğini ortaya koymaktadır. Dr. Gluten Organik Çıtır Tahıl Topları 200 g glütensiz satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.