Dr. Lavender Yeni Doğan Hoş Geldin Hediye Sepeti Önlük

185,07 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Lavender Yeni Doğan Hoş Geldin Hediye Sepeti Önlük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelibolu Lavanta Satıcı Ünvanı: ATLAS ORGANİK TARIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0102079032200001 Vergi Kimlik Numarası: 1020790322
    Bu ürün Gelibolu Lavanta tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • oğal Lavanta Suyu 105 Ml Bahçemizden Lavanta Suyu Kavakköy'de bulunan bahçelerimizde özenle toplanan lavantaların yağı çıkartılırken elde edilen %100 saf lavanta suyudur. Yüksek miktarda polifenolik içeriği sayesinde güçlü bir doğal antioksidandır, anti-aging etkiye sahiptir. Özellikle yağlı, sivilceye yatkın ciltler için ideal bir toniktir. Lavanta suyu cildi toksinlerden arındırır, leke ve siyah noktaları temizler. Lavanta suyu ayrıca saç dostu'dur. Saça parlaklık verir, kepeklenme sorununu giderir, saçların uzamasını hızlandırır. Doğal bitkisel lavanta ve papatya sabunu, geleneksel üretim tekniklerine göre doğal lavanta yağı kremi ile cildinizi ve ellerinizi kurutmadan kusursuz temizlemenin yanında cildi nemlendirir ve besler. * Lavantanın rahatlatıcı, ferahlatıcı, uyarıcı etkisi ve hoş kokusu cilde tazelik ve canlılık verir.Vücut kokularının giderilmesine yardımcı olur.Ayrıca lavantanın sakinleştirici ve yorgunluk giderici etkisi ile uykudan önce banyoda kullanıldığında rahat bir uyku sağlar. * Papatya yağının etkisiyle cildin rahatlamasına,yumuşamasına ve dinlenmesine yardımcı olur. *Lavanta ve papatya yağı içerir. *El-Vücut temizliği için uygundur. *%100 bitkisel yağlardan üretilmiştir. Özel Lavanta Yağlı Bebek Şampuanı 250 ML Lavanta çiçeklerininkadifemsi yumuşaklığını, özelparfümüile mis gibi kokan bebeklerde ipeksi dokunuşuhissedin. Herkullanım sonrası çocuklarda rahatlama ve sakinlik vererek, iyi bir uykugeçirmelerine yardımcı olur. Doğal şampuanımız, bebeğinizin çok hassas cildinitemizleyip, nemlendiren güvenli, yumuşak ve sağlıklıbileşen ile formüleedilmiştir. Lavantayağının bakterilerinazikçe temizleyenetkisinin yanında, yüksek nemlendirici ve kremsi bir yıkama sunar. Lavanta yağı içerir. Göz yakmaz. elibolu kavaköy’de yetiştirdiğimiz lavandula angustifolia tibbi ve aromatik bitkiler kategorisindeki yağlık (sevtopolis, drujba ve yubileyna) lavanta fidelerimizden elde ettiğimiz %100 doğal lavanta yağıdır. Bazı bilimsel araştırmalarda lavanta yağının Yatıştırıcı, sakinleştirici etkisi olduğu, 2-Nörodepresan etkiye (uyku süresini uzatır) sahip olduğu, motor aktiviteleri azalttığı, uykuya geçişi kolaylaştırıp yatıştırıcı ve sakinleştirici etkiye sahip olduğu, 3-Antiseptik özelliğenin bulunduğu, 4-Bit önleyici ürünlerle aynı bileşeni içerdiği ve bit ve böceklerin uzaklaştırılmasında etkili olduğu ileri sürülmüş ve ortaya konulmuştur. Nasıl kullanılır? *doğal bir parfüm olan lavanta yağını bileklerinize ve kulak arkasına sürebilirsiniz. *saç diplerini besleyen lavanta yağı ile saç dökülmesine engel olabilirsiniz. *yastığınızın kenarına damlatacağınız birkaç damla lavanta yağı kolay bir şekilde uykuya dalmanıza yardımcı olur.
Geri Bildirim Ver