Dr. Nature's Drnatures Dental Care Kedi Ve Köpeklerde Ağız Bakım Spreyi 50 ml

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Nature's Drnatures Dental Care Kedi Ve Köpeklerde Ağız Bakım Spreyi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dr.nature's Satıcı Ünvanı: DRNATURES VETERİNER ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0313061759400001 Vergi Kimlik Numarası: 3130617594
    Bu ürün Dr.nature's tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kediler ve Köpeklerde diş etinde birikerek diş eti hastalıklarına ve ağız kokusuna sebebiyet veren bakteri plağının oluşumunu engellemek amacıyla Klor Hekzidin Glukonat ile formüle edilmiş ağız bakım spreyidir İçeriğinde bulunan Okaliptus yağı, Kekik yağı ve Limon yağı steril ortam sağlar. DL-Menthol içeriği sayesinde ferahlatıcı özelliğe sahiptir. Ağız, diş ve diş eti sağlığını korur. Ağızda ferah bir koku sağlar. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Sindirim sistemini düzenler. Dışkı kokusunu en aza indirir Uyarı : Sadece Kedilerin ve Köpeklerin ağız ve diş bakımı için kullanılır. Kedi ve köpeklerde ağız bakım solüsyonları, ağız hijyeni için kullanılan sıvı ürünlerdir. Bu solüsyonlar, ağızda biriken plak ve tartarın oluşumunu önleyebilir, diş eti iltihaplanmalarını azaltabilir ve kötü ağız kokusunu önleyebilir. Ağız bakım solüsyonları, çoğunlukla antimikrobiyal bileşenler içerir. Bu bileşenler, ağızda bakteri ve diğer mikroorganizmaları öldürerek ağız hijyenini korumaya yardımcı olur. Ayrıca, bazı solüsyonlar, plak ve tartar oluşumunu azaltmak için enzimler içerebilir. Drnature’s Dental care ağız bakım solüsyonu, diş fırçalama ve diğer ağız hijyeni uygulamaları ile birlikte kullanılabilir. Solüsyon, genellikle hayvanın ağzına bir sprey veya damlatıcı ile uygulanır. Kullanmadan önce, hayvanınızın ağzını temizleyin ve solüsyonu doğrudan dişlerinize veya bir pamuklu çubuğa uygulayın. Ağız bakım solüsyonları, genellikle veterinerler tarafından önerilir ve veteriner hekiminiz size doğru kullanımı konusunda tavsiyelerde bulunabilir. Bazı solüsyonlar, hayvanınızın sağlık durumuna ve yaşına göre özel olarak formüle edilir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Tüm Yaş Grupları
  • Form Damla
  • Kısırlaştırılmış Hayır
Geri Bildirim Ver