1
Motorcu Pantolonu kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

DRC Outdoor Kışlık Siyah Içi Polarlı Su Rüzgar Geçirmez Softshell Pantolon

1.149 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: L
XS
S
M
L
XL
2XL

Ürün Bilgileri

DRC Outdoor Kışlık Siyah Içi Polarlı Su Rüzgar Geçirmez Softshell Pantolon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DRC Outdoor Satıcı Ünvanı: AREFE DERİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2930750091
    Bu ürün DRC Outdoor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İthal Polarlı %5 Likralı Softshell Kumaştan İmal Edilmiştir. ( Gerçek Softshell, Kumaş Arası Kaplamalı )
  • Ürünün Kumaşı 3 Katmandan Oluşmaktadır.
  • İç Katman Sıcak Tutan Yumuşak Polar.
  • Orta Katman Rüzgar Geçirmez Membran. ( Fırtına Kilidi )
  • Dış Katman Su Damlalarını Kaydıran Yumuşak Yüzey.
  • Üründe 3 Adet Fermuarlı Astarlı Cep Bulunmaktadır.
  • 2 Adet Ön, 1 Adet Arka Fermuarlı Cep.
  • Diz Kısmı Pensli Kırmızı Dikiş Detaylıdır
  • Verilen Bel Cm Ölçüleri Doğrultusunda Sipariş Oluşturunuz.
  • Bedeninizi Belirleyemiyorsanız Lütfen Mağazaya Sor Kısmından Bilgi Alınız.

Ürün Özellikleri

  • Pantolon Tipi Kışlık Motorcu Pantolonu
Geri Bildirim Ver

DRC Outdoor Kışlık Siyah İçi Polarlı Softshell Pantolon XS Beden

Özellikle soğuk havalarda motosiklet kullanımı oldukça zorlaşır. Hem aracın sürme şartlarının zorlaşması hem ve hava koşulları nedeniyle sürücünün üşümesi motor kullanımınızı güç bir hale getirebilir. Fakat DRC Outdoor kışlık siyah içi polarlı softshell pantolon XS beden pantolon hem erkek hem de kadın sürücülerin konforunu destekler. Soğuk havalarda cildin nefes almasını bu kışlık pantolon ile sağlayabilirsiniz. DRC markasının outdoor amacıyla ürettiği giysi elastik yapıdadır. Bu sayede araç kullanırken, yürürken veya esnek hareketler sergilerken konforunuzu koruyabilirsiniz. Markanın sunduğu siyah kışlık polar pantolon yağışlı havalarda sürüş keyfinizi ve sağlığınızı korumanız için yağmur geçirmez kumaştan tasarlanır. Yüksek ısı ve soğuktan oluşan nemi önleyen, polarlı üründen dilediğiniz zaman faydalanabilirsiniz. Katmanlı tasarıma sahip ürünün hijyenini de pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • Geniş beden aralığı
  • Polarlı
  • Esnek kumaş

DRC Outdoor Kışlık Siyah Pantolon Özellikleri

DRC Outdoor Kışlık Siyah Pantolon Özellikleri

Soğuk havalarda tercih edeceğiniz kıyafetlerin kalın, polarlı ve esnek olmasına özen gösterebilirsiniz. Bu sayede kalın giysiler altında rahat hareket edebilir, terlemenizi önleyebilirsiniz. DRC Outdoor kışlık siyah içi polarlı softshell pantolon sahip olduğu niteliklerle geniş bir kitleye hitap eder. Likralı kumaştan elde edilen ve 3 katmandan oluşan polarlı giysiden dilediğinden zaman yararlanabilirsiniz. Soğuk havalarda motosiklet kullanırken veya işe giderken giyebileceğiniz kışlık siyah içi polarlı softshell pantolon XS beden şık görünümü ve nitelikli kumaşıyla dikkat çeker. Ürünün kumaşı sıcak tutmasının yanı sıra, rüzgarın girmesini engelleyen ve suyun kayarak akmasını sağlayan 3 katmana sahiptir. Bu sayede hem darbelere hem de kötü hava koşullarından DRC markasının kıyafetiyle korunabilirsiniz. Modelde 3 adet cep bulunur. Bu 3 adet cep modelinin fermuarlı olması sayesinde eşyalarınızın kaybolmasını engelleyebilirsiniz.

DRC Outdoor Kışlık Siyah Polarlı Pantolon Fiyatları

DRC Outdoor Kışlık Siyah Polarlı Pantolon Fiyatları

Nitelikli kumaşlardan elde edilen, uzun ömürlü DRC Outdoor kışlık siyah içi polarlı softshell pantolon XS beden fiyatları ekonomik düzeylerde tutulur. Bu sayede farklı bütçelere hitap eden marka, kalitenin avantajlı fiyatlarla deneyimlenmesine olanak sunar. Sonbahar ve kış mevsiminde genellikle kalın, uzun ve ısıyı muhafaza eden giysiler tercih edilir. Bu sayede olası hastalıkları önleyebilir, vücut direncinizi koruyabilirsiniz. Ansızın bastıran yağmur ve kar özellikle motosiklet kullanan insanların zorlu bir süreçten geçmesine neden olabilir. Kumaş kıyafetler ıslanarak, rahatsızlıklara davetiye çıkarabilir. Fakat DRC Outdoor kışlık softshell pantolon tercih ederek dışarıdaki havanın içeriye girmesini önleyebilirsiniz. Bütçenizi zorlamadan sahip olabileceğiniz ürün darbelere karşı dayanıklıdır. Olası ani hareketlerde pantolonunuz zarar görmez, kullanıma bağlı olarak yıpranmalar oluşmaz. Isıya ve güce dayanıklı olmasından faydalanarak ürünü çamaşır makinesinde veya elde yıkayabilirsiniz.

DRC Outdoor Kışlık Siyah Softshell Pantolon Yorumları

DRC Outdoor Kışlık Siyah Softshell Pantolon Yorumları

DRC Outdoor kışlık siyah içi polarlı softshell pantolon XS beden yorumları bilinçli tercihlerde bulunmanız, ürün hakkında bilinçli hareket etmeniz için sizinle paylaşılır. Markanın sunduğu ürün bilgilerinin yanı sıra müşteri deneyimlerinden faydalanabileceğiniz yorumlar üründen yüksek verim almanızı sağlayabilir. Avantajlı fiyatları bu değerlendirmeler sayesinde yakalayabilir, ürünün bedeninden emin olabilir ve dilerseniz birden fazla ürün siparişi verebilirsiniz. Müşteri memnuniyetine önem veren ve ürün kalitesine hassas bir şekilde yaklaşan marka 4 mevsim konforunuzu destekler. Polarlı ve 3 katmanlı kumaşa sahip pantolon siyah ve rahat kesimdir. Bu sayede hareketleriniz kısıtlanmaz ve uzun seyahatlerde rahatsız olmazsınız. Modelin nitelikli kumaşı sayesinde hava nedeniyle oluşan nem ve buhar dışarı atılır. Bu özelliklerden faydalanarak gün içerisinde terlemenizi, kötü kokuların oluşumunu engelleyebilirsiniz. Kaliteli kumaştan tasarlanan ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.