Düfa Diamond Lux Sentetik Parlak Yağlı Metal Ve Ahşap Boya 2.5 Kg

900 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 2.5 Kg
2.5 Kg

Ürün Bilgileri

Düfa Diamond Lux Sentetik Parlak Yağlı Metal Ve Ahşap Boya 2.5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BUHARA HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: CEMALETTİN ALYÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0680143530
    Bu ürün BUHARA HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Düfa diamond sentetik parlak boya parlak görünümlü olup iç ve dış ahşap metal yüzey üzerinesin derece kolay uygulanabilir. Arzu edildiğinde iç cephe duvarlarda dekoratif amaçlı kullanılabilir. Kurşun içermez. Uygulama 1. Duvar yüzeyler kuru, temiz ve tozdan arındırılmalıdır. Pürüzlü yüzeyler bir astar macun ile düzgünleştirilmelidir. Eski boyalı yüzeylerde zımpara ile yüzey düzeltilmeli, gerekirse macunlanmalıdır. 2. Metal yüzeyler zımparanmalı, toz ve yağlardan arındırılmalıdır. Astar olarak pastan korumak amacıyla “silver sentetik astar ”kullanılması tavsiye edilir. 3. Ilk defa boyanacak ahşap yüzeyler 1 kat “art-Tex renkli ahşap verniği veya astarı” ile koruma altına alınmalıdır. Altyapı hazırlıkları tamamlanan yüzeyler “sentetik astar”ile astarlanmalıdır. Astar uygulamasını takiben 24 saat sonra %10-15 oranında“ sentetik tiner” ile inceltilmiş “diamond sentetik parlak boya” 2 kat halinde fırça, rulo veya sprey ile uygulanır. Katlar arasında bekleme süresi 1 gündür. Uygulama sıcaklığı 5 ? -35 ? Aras INdad IR. Kuruma süresi Dokunma 3-5 saat, toz tutmama 5-7 saat, tam kuruma 24saattir. (20 ? ,%45-65 ba ĞıL nem) Sarfiyat Yüzeyin emiciliğine bağlı olarak tek katta 14-18 m2/lt dir. Depolama Güneş ışığı almayan ağzı kapalı ambalajında 5 ? -35 ? De 2 y IL saklanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • RGB #FFFFFF
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver