Duvar Kağıdı Marketi Yağlı Boyalı Bitki Arasında Duran Hayvan Desenli 3d Duvar Kağıdı

1.490 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 242 x 123
300 x 200
400 x 275
400 x 250
350 x 210
242 x 123

Ürün Bilgileri

Duvar Kağıdı Marketi Yağlı Boyalı Bitki Arasında Duran Hayvan Desenli 3d Duvar Kağıdı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Duvarkagidimarketi Satıcı Ünvanı: MESUT SÖĞÜTLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Mersis Numarası: 5162837549000011 Vergi Kimlik Numarası: 7780477278
    Bu ürün Duvarkagidimarketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağlı Boyalı Bitki Arasında Duran Hayvan Desenli 3D Duvar Kağıdı Ürün Bilgisi Yağlı Boyalı Bitki Arasında Duran Hayvan Desenli 3D Duvar Kağıdı üretimi, uygulanmasını isteyeceğiniz boyut ve konumuna uygun olarak talepleriniz doğrultusunda size özel imal edilir. Farklı ölçülü ve özel tasarımlı siparişler için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Duvar Kağıdınızı
  • Düz Dokusuz veya Dokulu kaliteli non-woven (elyaf karışımlı) kağıt, Tekstil Tabanlı, yüksek mukavemetli, yırtılmaz duvar kaplama malzemesine ya da Kendinden Yapışkanlı folyo üzerine baskı yaptırabilirsiniz. Kağıtlarımızın nemli bez ile silinmeye uygundur. Duvardaki küçük hataları bertaraf etmek için Tekstil Tabanlı seçeneğini işaretleyebilirsiniz. Duvar Kağıdı Boyutu nedir? Duvar Kağıdı, sizin ölçülerinize göre özel olarak üretilmektedir. Bu nedenle iade, değişim şansı yoktur. Lütfen ölçülerinizi dikkatli yazınız. Duvarınızın ölçülerini en uzun yerden ölçmeye dikkat ediniz. 2-3 cm hata-kesim payı mutlaka veriniz. (Ayrıca biz 2-3 cm fazla üretmekteyiz.) Yağlı Boyalı Bitki Arasında Duran Hayvan Desenli 3D Duvar Kağıdı, 100-105cm genişliğinde parçalar halinde üretilmektedir. Ne zaman kargoya verilir? 1-2 iş günü içerisinde, sipariş verdiğiniz kişiye göre duvar kağıtlarının üretimi tamamlanır ve kargoya teslim edilir. 300 TL ve üzeri alışveriş kargo ücretsizdir. Nasıl yapıştırılır? Uygulama talimatı paket içerisine konulmaktadır. Toz tutkal ücretsiz olarak kutu içerisinde olacaktır. Poster uygulaması ve tutkalın hazırlanması hakkındaki bilgiler için Poster Uygulama sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız için bizim ile iletişime geçebilir ya da Sıkça Sorulan Sorular sayfamıza bakabilirsiniz. Yağlı Boyalı Bitki Arasında Duran Hayvan Desenli 3D Duvar Kağıdı özellikleri nelerdir? AVRUPA’DAN İTHAL KAĞIT Kullandığımız elyaf tabanlı dokusuz ve dokulu duvar kağıtları Avrupa’dan ithal edilmektedir. Sadece Duvar Kağıdı Marketi imalatları için seçilen özgün, kaliteli ve baskıda canlı renklere sahip ürünlerdir. Nemli bezle silinebilir, kokusuz Elyaf karışımlı duvar kağıdıdır. Kendinden yapışkanlı folyo duvar kaplama malzemesi, ABD den ithal, mat yüzeye ve canlı renklere sahip bir üründür. EN YÜKSEK BASKI Yağlı Boyalı Bitki Arasında Duran Hayvan Desenli 3D Duvar Kağıdı, en yüksek kalitede (high pass) detay zenginliği gözetilerek, en doğru renklerde ürünün üretimi sağlanır. İNSAN SAĞLIĞINA ZARARSIZ Ürettiğimiz duvar kağıtları, insan sağlığı üzerinde olumsuz bir etki göstermez. Kokusuz ve havalandırma gerektirmeyen duvar posterlerimiz ofis ve yaşam alanlarınız için idealdir. ÇEVREYE DUYARLI Kullanılan kağıtlar ve sarf malzemeleri, çevreye uyumlu ve %100 geri dönüştürülebilirdir. Energy Star onaylı, minimum enerji kullanımı ile doğayla barışıktır. Baskılarımızda kullandığımız mürekkep GREENGUARD sertifikalı orijinal HP Lateks Su Bazlı mürekkeptir ve hiçbir zararlı madde içermez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver