EBRULİ DOĞAL BAKKAL by beys Karnıyarık Otu Tozu - Psyllium 200 gr

285 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

EBRULİ DOĞAL BAKKAL by beys Karnıyarık Otu Tozu - Psyllium 200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EBRULİ DOĞAL BAKKAL Satıcı Ünvanı: BEYS DOĞAL GIDA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0168060290000001 Vergi Kimlik Numarası: 1680602900
    Bu ürün EBRULİ DOĞAL BAKKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Psyllium Tozu Karnıyarık Otu Tohumu Tozu Glutensizdir.
Geri Bildirim Ver

Ebruli Doğal Bakkal Karnıyarık Otu Tozu - Psyllium 200 g

Karnıyarık otu tohumu tozu sağlıklı beslenme öğünlerine destek olur. Karbonhidrat tüketiminden uzak tutar ve gluten hassasiyeti bulunanlar için ideal gıdalardan biridir. Ebruli Doğal Bakkal karnıyarık otu tozu, psyllium 200 g olarak sunulur. Sulak ve nemli bölgeleri seven karnıyarık bitki tozu, su ile karşılaştığında suyu çekerek emer ve hapseder. Aynı reaksiyonu insan vücudunda da gösterir. Mide içerisinde fazla suyu emerek kişiye tokluk hissi verir. Karnıyarık bitkisinin tozu sağlık dostu olduğundan özenli beslenmeye dikkat edenler için tercih edilen ürünlerdendir. İçeriğinde bulunan lifler su ile buluştuğunda hacimce genişleyerek jel formunu alır. Tüketildiği takdirde bağırsak hareketlerini olumlu yönde destekler ve sindirimi kolaylaştırır. Ürün, özel paketi ve ambalajı ile gönderilir.

  • Doğal ve hafif içerik
  • Organik tohum tozu
  • Tokluk hissi veren formül

Ebruli Doğal Bakkal Karnıyarık Otu Tohumu Tozu Özellikleri

Karnıyarık otu tozu, karnıyarık otu bitkisinin tohumundan elde edilir. Bol miktarda lif içerir. Suyla teması halinde suyu emerek kat kat büyür ve jelatin formunu alır. Lifli yapısıyla bağırsak hareketlerini destekler ve kabızlık etkisini azaltır. Bunların dışında ayrıca kan şekerini düzenlemek, probiyotik etki oluşturmak, kolesterolü dengelemek gibi farklı özellikleri de bulunur. Hamur işine düşkün olan, glutene karşı hassasiyeti bulunan ve karbonhidrat tüketimini dengelemeyi düşünen kişiler için ideal bir üründür. Kilo vermekle ilgili sorun yaşayanların ürünü yemeklerden yarım saat önce tüketmeleri gerekir. Ayrıca ürünün hamur işlerinde kullanımı da kişilerin beslenmesine olumlu katkılar sunar. Tozun su emici özelliğinin bulunması nedeniyle mide içerisinde doluluk hissi oluşturup kişiye tokluk hissiyatı yaşatır. Böylelikle daha fazla yemek tüketimini engelleyerek kilo kontrolünü destekler. Siz de ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Ebruli Doğal Bakkal Karnıyarık Otu Tohumu Tozu Yorumları

Eski zamanlardan beri kabızlığı düzenlemek üzere alternatif tıp ürünü olarak kullanılan Ebruli Doğal Bakkal karnıyarık otu tozu farklı formlarda kullanılabilir. Genel tercih hamur işlerinde un yerine kullanılmasıdır. Böylelikle ürün, jelatin kıvamını alır. Bunun yanı sıra toz, tüketildiği takdirde aynı etkiyi vücutta da verir ve sindirim kolaylığı sunar. Boşaltım sistemini rahatlatır ve kolaylaştırır. Bu etkiden kaynaklanarak bağırsak sorunu olarak anılan ve halk arasında bilindiği adıyla kabızlığı engeller. Alternatif tıp uygulamalarında yalnız kabızlık engellemesiyle değil hemoroide iyi geldiği için de kullanılır. Ayrıca bu tozun üretildiği bitkiden gelen bol lifli bir yapısı vardır. Lif kullanımı sağlıklı beslenme için önemli bir maddedir. Ürün hakkında farklı bilgiler öğrenmek için Ebruli Doğal Bakkal karnıyarık otu tozu, psyllium 200 g yorumları kısmını okuyabilir ve puanlarını inceleyebilirsiniz.

Ebruli Doğal Bakkal Karnıyarık Otu Tohumu Tozu Fiyatları

Vücudunuza iyi bakmanız sağlıklı bir beslenme tarzı ile mümkündür. Ürünün doğal ve sağlık dostu olmasının yanı sıra açıklanan diğer tüm özellikleri fiyatı belirler. Beslenme listenize vücudunuzun iyiliği adına karbonhidrat içeriklerinin azaldığı, proteinli mahsullerinin arttığı ve bol lifli ürünlerin bulunduğu eklemeler yapabilirsiniz. Tozun su ile tepkimesi sonucu suyu hapsedip şiştiği gözlemlenir. Bu konuda ürün müşterilerin beğenisini kazanır. İçerdiği bol lif yapısı, protein ve vitaminler ile müşterilerin favorisidir. Bu tozun beslenme düzeninizi desteklemesinin yanı sıra kan şekerinizi ve kolestrolünüzü düzenlemek gibi özellikleri de bulunur. Ürün, verdiği tokluk hissinin yanı sıra bağırsak hareketlerini düzenleyerek kabızlık etkisini düşürür. Böylece diyet listelerinin vazgeçilmezi olur. Siz de Ebruli Doğal Bakkal karnıyarık otu tozu, psyllium 200 g fiyatları ve ürün görsellerine Trendyol’dan ulaşarak satın alabilirsiniz.