Eca Niobe Blue 12.000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima R32 Wi-fi + Uv A++ Esa1412a100

9.649 TL

Ürün Bilgileri

Eca Niobe Blue 12.000 Btu Inverter Duvar Tipi Split Klima R32 Wi-fi + Uv A++ Esa1412a100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KombiKlima Fittings Satıcı Ünvanı: EREMİZ ISITMA SOĞUTMA DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0352015904700017 Vergi Kimlik Numarası: 3520159047
    Bu ürün KombiKlima Fittings tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eca Niobe Blue 12.000 BTU Inverter Duvar Tipi Split Klima R32 Wi-Fi + UV A++ ESA1412A100 Entegre Wi-fi modülü Bakteri ve virüslere karşı UV sterilizasyon Dijital gösterge Nem düzenleyici fonksiyon Smart Defrost özelliği Rahat uyku modu 5 kademeli fan hızı Sessiz mod Akıllı kanat yönlendirmesi 24 saat zamanlayıcı Yüksek hava debisi Uzun mesafeli hava üfleme (15 m) Hızlı soğutma modu Otomatik dikey hava akışı Kendi kendini temizleyebilen evaporatör Uzun Mesafeli Hava Üfleme Kanat yapısındaki iki spiral katmandan oluşan özel tasarım, geniş ve dar olan bu iki yapı arasında basınç farkı yaratarak üflenen havanın basıncını artırmış olur, mahaldeki her bölüme havanın ulaşması sağlanır. Akıllı Hava Üfleme Cihaz kanatları otomatik olarak soğutma modunda yukarı yönlü, ısıtma modunda aşağı yönlü hava akışı ile yüksek konfor sağlamaktadır. Özel Dekoratif Tasarım Yuvarlak hatlı, mat beyaz renkli paneli ile kullanım alanlarına estetik görünüm kazandırmaktadır. UV Sterilizasyon UV ışınları ile evaporatör yüzeyinde tutunan organizmaların etkinliğini %99 oranında azaltarak sağlıklı ortamlar yaratır. Entegre Wi-Fi Kontrolü Üstün teknolojilerle donatılmış cihazdaki entegre Wi-Fi modülü ile internet üzerinden erişim sağlanarak yüksek konfor ve tasarrufla ortam şartlandırılmaktadır. Önemli Bilgiler İstanbul içi siparişlerinizi kendi sevkiyat araçlarımızla ertesi iş günü dairenize kadar teslim edilir. İstanbul dışı siparişleriniz MNG kargoya aynı gün veya ertesi gün teslim edilir. MNG kargo lokasyona bağlı olarak 1-2 iş günü içerisinde ürününüzü dairenize kadar ulaştırır. Ürünü teslim aldıktan sonra kurulum için yetkili servisi aramanız gerekmektedir. ECA Çağrı Merkezi: 444 0 322 - 08500322 Whatssap: 0530 708 30 30 Ofmark ile tüm ofis ve kırtasiye ürünlerine uygun fiyat avantajları ve kaliteli hizmet ile ulaşabilirsiniz. En uygun fiyatlarla yüksek kaliteye sahip olmak için hemen Ofmark'tan siparişinizi verin, tüm ihtiyaçlarınız için kaliteli ve güvenli alışveriş deneyimine sahip olun!

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi
    12000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Soğutma
    A++
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj
    Var
  • Garanti Süresi
    3 Yıl
  • Renk
    Çok Renkli
  • Kurulum Gerekli mi?
    Evet
Geri Bildirim Ver