Ege Optik Aynalı Kontakt Lens Kutusu - Gümüş

300 TL

Ürün Bilgileri

Ege Optik Aynalı Kontakt Lens Kutusu - Gümüş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE OPTİK Satıcı Ünvanı: DENİZ ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1210426212
    Bu ürün EGE OPTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aynalı kontakt lens kutusu - Gümüş Ürün boyutları: 6 cm*6 cm*2 cm Lüks aynalı tasarım
  • Kaliteli abs tıbbi plastik
  • Seyahatlerinizde kullanmak için idealdir.
  • Ürün içeriği: Aynalı taşıma kutusu
  • Solüsyon şişesi
  • Cımbız ve lens takma aparatı
  • Lens kiti
Geri Bildirim Ver

Ege Optik Aynalı Kontakt Lens Kutusu - Gümüş

Lens kutularına, lensleri temiz tutmak ve her an taşıyabilmek amacıyla ihtiyaç duyulur. Ege Optik aynalı kontakt lens kutusu, kaliteli özellikleri ile ön plana çıkar. Göz sağlığını bozmayan malzemesi ile büyük beğeni toplar. İdeal boyda üretilen bu kutu size kolay taşıma avantajı sunar. Sağ ve sol göz için iki ayrı bölümü bulunur. Üzerindeki aynası takma işlemi sırasında kolaylık sağlar. Taşınabilir boyutları sayesinde çantanızda ya da cebinizde ağırlık yapmaz ve çok fazla yer kaplamaz . Kutu içindeki aksesuarları pratik kullanım avantajı sağlar. Gereken tüm malzemeleri koyabileceğiniz özel bölümleri sayesinde malzemeler daima düzenli durur. Lens takmak için ihtiyaç duyulan malzemelere tek kutu ile sahip olmak ve göz sağlığınızı korumak için bu kaliteli ürünü satın alabilirsiniz.

  • Farklı işlevlere sahip aksesuarlar
  • Aynalı taşıma kutusu
  • Kolay taşınabilir boyut

Şık Ege Optik Aynalı Kontakt Lens Kutusu - Gümüş

Şık Ege Optik Aynalı Kontakt Lens Kutusu - Gümüş

Hem kullanışlı hem de kusursuz tasarıma sahip ürünler her zaman ön plana çıkar. Ege Optik aynalı kontakt lens kutusu - gümüş rengi ile büyük beğeni toplar. Pürüzsüz kaplamaya sahip yüzeyi sizi memnun eder. 6 x 6 cm’lik küçük ve taşınabilir boyutları, malzemelerinizi gittiğiniz her yere götürebilme fırsatı sunar. 2 cm yüksekliğe sahip bu ürün cebinizde taşıyabilme avantajı sağlar. Açılıp kapanabilen kilitli kapağı, kutunun içindeki aksesuarların dökülmesini engeller. Açılan kapağına ayna yerleştirilerek üretilen bu kutu, lenslerinizi takarken gözlerinizi görebilmenize yardımcı olur. Her ürün ve aksesuar için ayrılan özel bölümleri kutunun düzenli olmasını sağlar. Seyahat ederken lenslerinizi hijyenik bir şekilde yanınızda taşımak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Lens takarken gereken tüm malzemelerinizi tek kutuya sığdırarak yerden tasarruf etmek için Ege Optik lens kutusunu satın alabilirsiniz.

Ege Optik Aynalı Gümüş Lens Kutusu Özellikleri

Ege Optik Aynalı Gümüş Lens Kutusu Özellikleri

Kaliteli malzemelerden üretilen dayanıklı kutular sıklıkla tercih edilir. Aynalı lens kutusu, çizilmeye karşı dayanıklı dış yüzeyi sayesinde uzun süre yıpranmadan kullanım avantajı sağlar. Göze zararı olmayan ABS tıbbi plastikten tasarlanan bu ürün büyük beğeni toplar. İçerisinde farklı işlevlere sahip aksesuarlarla beraber üretilir. Sıvı solüsyon doldurmak için bulunan şişesi, pratik kullanım avantajı sağlar. Cımbız ve lens takma aparatları lensi gözünüze takarken zaman kazandırır. Cımbız sayesinde elinizle hiç dokunmadan hijyenik bir şekilde gözünüze yerleştirebilirsiniz. Sağ ve sol göz için ayrı olarak bulunan lens kitleri sizi her anlamda memnun eder. Farklı renklerde bulunan kitler sayesinde sağ veya sol gözünüzden çıkardığınız lensi, kendi bölümüne koyarak karışmasını önleyebilirsiniz. Kolay açılıp kapanabilen bu kitler sayesinde lenslerinizi hızlı bir şekilde takabilirsiniz. Takma işleminiz bittiğinde malzemelerinizi tek kutuya toplayarak kaybolmasını engelleyebilirsiniz.

Ege Optik Aynalı Kontakt Lens Kutusu - Gümüş Fiyatları

Ege Optik Aynalı Kontakt Lens Kutusu - Gümüş Fiyatları

Ege Optik aynalı kontakt lens kutusu - gümüş fiyatları belirlenirken ürünün tüm gelişmiş özellikleri göz önüne alınır. Hijyenik bir ortamda saklama avantajı sağlayan bu ürün, kolay taşınabilir küçük boyutu ile sizi her anlamda memnun eder. Kaliteli dış kaplama malzemesi uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Tek bir kutu ile, lens takarken kullanmanız gereken malzemeleri yanınızda taşıma fırsatı sunar. Lens saklama kitleri kuruluk oluşmasını engeller. Sıvı solüsyon koyabileceğiniz şişesi bulunur. Cımbız ve lens takma aparatı, pratik ve sorunsuz bir şekilde göze yerleştirme fırsatı sunar. Parlak gümüş rengi ile büyük beğeni toplayan bu kutu, lens kullanan müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ege Optik aynalı kontakt lens kutusu - gümüş yorumları ve müşteri önerileri için Trendyol’da incelemeler yapabilir, uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.