Ekin Siyah Büyük Boy Kemere Takılan Akıllı Telefon Kılıfı

144 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ekin Siyah Büyük Boy Kemere Takılan Akıllı Telefon Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lessa Home Satıcı Ünvanı: SALİH ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0890318280
    Bu ürün Lessa Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kemere takılan Akıllı telefon kılıfı Ürün mıknatıslıdır İçi kadifemsidir Kılıf ebatı: Yan uzunluk 16cm dik uzunlık 9cm Büyük boy telefonlara olur Uyumlu model listesi aşağıda belirtilmiştir bunlara ek olarak bu modellerin ebatındaki bütün telefonlara uyumludur Ürün deri değil birinci sınıf suni malzemedir Ürün çift fonksiyonlu hem kemerin içerisinden geçmesini sağlayan kanal ve kemere direkt takılabilen toka bulunmaktadır Uyumlu modeller: Samsung j7-J7 core-J7 2016-J7 prime-J7 pro-Note2-Note3-Note4-Note5-Note8-C7-A7-A10-A20-A30-A40-A50-A60-A70-A80-A90-M10-M20-M40-A7-A9 Xiaomi note 8-8pro-8-8a-7-7pro-9-9pro Iphone 6plus-7plus-8plus-General mobile gm5 plus ve bu ebatlardaki tüm telefonlar.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli
    Samsung Galaxy Note 5
  • Materyal
    Suni Deri
  • Model
    Cüzdan Kılıf
  • Renk
    Siyah
  • Uyumlu Marka
    Samsung Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Ekin Siyah Büyük Boy Kemere Takılan Akıllı Telefon Kılıfı

Kılıfı seçimi yaparken genellikle şık görünümlü, göze hitap eden, kullanışlı, dayanıklı ve rahat modeller tercih edilir. Düşmeden dolayı oluşan çizikler ve darbelerin neden olduğu hasarlar nedeniyle cihaz yüzeyinde çatlaklar oluşur. Cihazları bu gibi durumlardan korumak için özel olarak geliştirilen modeller vardır. Ekin siyah büyük boy kemere takılan akıllı telefon kılıfı 0111 ile cihazınızı uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Kılıflar, özellikle düşük mesafeden düşmelere karşı büyük ölçüde koruma sağlar. Şık tasarımlı ve kaliteli bu kılıf ile cihazınızı güvenle muhafaza edebilirsiniz. Çağrı ya da bildirim aldığınızda ürünün kapağını pratik bir şekilde kaldırarak telefona ulaşabilirsiniz. Bu ürün ile cihazınızı darbelere karşı koruyabilir, aynı zamanda severek uzun yıllar kullanabilirsiniz.

  • Tüm telefon modelleriyle uyumlu
  • Kemere takılabilen mıknatıslı yapı
  • Yırtılmalara, suya karşı dayanıklı suni deri

Ekin Siyah Büyük Boy Akıllı Telefon Kılıfı Özellikleri

Ekin Siyah Büyük Boy Akıllı Telefon Kılıfı Özellikleri

Akıllı telefonları korumak için bazı yan ürünlere ihtiyaç duyulur. Ekin siyah büyük boy kemere takılan akıllı telefon kılıfı ile tarzınıza uygun şık bir modele sahip olabilirsiniz. Ürün, suni deri materyali sayesinde suya dayanıklı ve etkili bir koruma oluşturmayı amaçlar. Bu modelin iç kısmı kadife, dışı kapaklı ve mıknatıslıdır. Ürünün ebatları 16 cm yan uzunluk, 9 cm dik uzunluk ölçülerine sahiptir. Büyük boy cihazlarla uyumlu olan ürün birinci sınıf suni deri malzemeden üretilir. Modelin çift fonksiyonlu yapısında kemerin içerisinden geçmesini sağlayan kanal ve kemere direkt takılabilen toka bulunur. Kemere takılan akıllı telefon kılıfı, cihazınızın tamamını korur ve ince yapısı sayesinde belinizde kalınlık yapmaz. Yumuşak yapısıyla darbeyi kılıfın dışında bırakıp düşme anlarında güçlü koruma sağlayan ürünü yakınlarınız için hediye olarak da alabilirsiniz.

Ekin Siyah Büyük Boy Akıllı Telefon Kılıfı Yorumları

Ekin Siyah Büyük Boy Akıllı Telefon Kılıfı Yorumları

Çevrimiçi alışveriş yaparken ürünü alan diğer müşterilerin yorumlarını okumak kolaylık sağlar. Ekin siyah büyük boy kemere takılan akıllı telefon kılıfı kullananlar deneyimlerini, fikirlerini ve düşüncelerini müşteri yorumları kısmında kolaylıkla paylaşırlar. Bu ürünü satın alırken müşteri yorumlarını rahatlıkla okuyabilirsiniz. Ekin marka kılıfın su geçirmez özelliği ile yağmurlu havalarda güvenle kullanabilirsiniz. Bu ürünün kemere takılması sayesinde, cep telefonunuzu elinizde tutma problemi ortadan kalkar. Ürün, çizilmeleri ve düşmeleri önlemesinin yanı sıra mıknatıslı ve kapaklı tasarımı sayesinde çalınmalara karşı da ekstra koruma sağlar. Kılıflar, tüm iletişiminizi sağlayan ve kişisel verilerinizi saklayan akıllı telefonlarınızı korumak için kullanışlı bir çözümdür. Ekin siyah büyük boy kemere takılan akıllı telefon kılıfı yorumları ağırlıklı olarak olumludur. Siz de ürünü kullanımınız neticesinde fikirlerinizi ve tecrübelerinizi müşteri yorumları kısmında paylaşabilirsiniz.

Ekin Siyah Büyük Boy Akıllı Telefon Kılıfı Fiyatları

Ekin Siyah Büyük Boy Akıllı Telefon Kılıfı Fiyatları

Ekin markası tarafından sunulan siyah renkli ve büyük boy olan bu ürünün fiyatlandırması, avantajlı özellikleri göz önünde bulundurularak yapılır. Kılıfın boyutları ve ebatları itibariyle akıllı cep telefonunuza tam olarak uyum sağlaması, kullanım ergonomisi açısından önemlidir. Akıllı cep telefonunuzu elinizde taşımadan kılıfına yerleştirebilmeniz ve istenildiğinde elinizin altında olması kullanım kolaylığı sağlar. Akıllı telefon kılıfınızı kendinize göre sağınıza veya solunuza takıp, kullanım kolaylığı sağlayabilirsiniz. Ekin siyah büyük boy kemere takılan akıllı telefon kılıfı fiyatları bütçe dostudur. Modelin çift fonksiyonlu yapısı ile kemere kolay takılabilmesi, cep telefonlarınızı yağmurlu ve karlı havalardan muhafaza edebilmesi, düşmelere ya da çizilmelere karşı koruyabilmesi özellikleri göz önünde bulundurularak fiyatlandırması yapılır. Şık, kaliteli, özel tasarımlı bu ürüne güvenle ve uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.