Electrolux EEA111 1250 W Espresso ve Capuccino Makinesi

8.290 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.345,88 TL
49.900 TL'ye 499 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.495,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Electrolux EEA111 1250 W Espresso ve Capuccino Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TCAB Market Satıcı Ünvanı: T CAB İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0815102421200001 Vergi Kimlik Numarası: 8151024212
    Bu ürün TCAB Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • function productresimdegistir(src){ document.getElementById("buyukresim").src=src } EasyPresso Kahve MakinesiEEA111 Sıcak süt köpürtme fonksiyonu ile EasyPresso, orijinal espresso kahveyi ve çeşitli sütlü içecekleri evinizin rahat ortamında kolaylıkla pişirmenizi sağlar. Çıkarılabilir Su Tankı Çıkarılabilir 1,25 litrelik su tankı ve damla tepsisi sayesinde, makinenizi kolaylıkla kullanıp temizleyebilirsiniz. Entegre Süt Köpürtücüsü Süt köpürtücü buhar başlığı sayesinde lezzetli cappuccinoları, latte macchiatoları ve daha fazlasını hazırlayabilirsiniz. Otomatik Kapanma Fonksiyonu Otomatik kapanma özelliği, kahvenin pişmesinden 30 dakika sonra devreye girip, makineyi kapatır. ÜRÜN BİLGİSİ PERFORMANS: Güç (W):1470 ÖZELLİKLER İki taraflı su seviye göstergesi:İki taraflı su seviye göstergesi, su ısıtıcıyı doldururken su seviyesini kolayca takip edebilmeyi ve bir bakışta su ısıtıcı içinde ne kadar su kaldığını görebilmeyi mümkün kılar. PNC:910 002 188 Renk:Inox Brüt Ağırlık(kg):4.4 Su Tankı Kapasitesi (L):1.25 Gövde:Plastik Kablo Uzunluğu:1 m Kablo Saklama Bölümü:Var

Ürün Özellikleri

  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Damlama Emniyeti Var
  • Materyal Plastik
  • Su Kapasitesi 1-2 L
  • Model Espresso Kahve Makineleri
  • Karaf Malzemesi Plastik
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Priz Tipi M
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Electrolux EEA111 1250W Espresso ve Capuccino Makinesi

Electrolux EEA111, ev veya ofis gibi ortamlarda kolaylıkla orijinal espresso kahve ve farklı sütlü içecekler hazırlamanıza yardımcı olan bir üründür. Sıcak süt köpürtme fonksiyonu ve entegre buhar başlığıyla lezzetli kahve çeşitleri hazırlamanıza imkan sunar. Sıcak su ve buhar özelliği, tadında bir cappuccino hazırlamanız için tasarlanmıştır. Optimal karışım ve tat için aroma seçeneği bulunması Electrolux EEA111 1250 w espresso ve cappuccino makinesi kullananlar için tercih sebebi olmaktadır. 1250 ml su haznesine sahip olan makine, su seviye göstergesi sayesinde pratik kullanım imkanı sunar. Su seviye göstergesi çift taraflıdır. Çift taraflı olması, su ısıtıcıyı doldurma esnasında su seviyesini kolayca takip edebilmeyi mümkün kılar. Ayrıca bir bakışta su ısıtıcı içerisinde kalan su miktarını görmek de mümkündür. Teknik özellikleri ve tasarımı açısından tercih edilebilir.

  • Otomatik Kapanma Fonksiyonu
  • Çıkarılabilir Su Tankı
  • Pratik Kullanım

Electrolux EEA111 Espresso ve Cappuccino Makinesi Bakımı

Electrolux EEA111 Espresso ve Cappuccino Makinesi Bakımı

Electrolux EEA111 espresso ve cappuccino makinesi, 1,25 litrelik çıkarılabilir su tankına sahip. Tankın çıkarılabilir olması ve damlama tepsisi bulunması cihazın temizliği açısından kolaylık sağlar. Temizlik ve bakımı için kullanım sonrası cihazın soğumasını beklemek gerekir. Tüm dış yüzeyler nemli bir bezle silinerek pratik şekilde temizlenebilir. Filtre ve filtre tutucudaki tıkalı delikler toplu iğne ya da küçük fırça yardımıyla temizlenebilir özelliğe sahiptir. Hijyenik nedenlerden dolayı damlama tepsisi dolduğunda boşaltılması tavsiye edilir. Su sertliğine bağlı olarak cihazın düzenli kireç giderme temizliğinin yapılması Electrolux EEA111 1250 w espresso ve cappuccino makinesi tavsiyeleri arasında yer alır. Süte buhar verildiğinde yeterli köpük miktarına ulaşmak için daima soğuk, taze ve az yağlı süt kullanılması önerilir. Ürünle birlikte gönderilen kullanım kılavuzunda temizlik detayları yer alır.

Electrolux EEA111 Espresso ve Cappuccino Makinesi Özellikleri

Electrolux EEA111 Espresso ve Cappuccino Makinesi Özellikleri

1250 W gücündeki Electrolux espresso ve cappuccino makinesi yüksek performans sergiler. Gövdesinde plastik malzeme kullanılan cihaz, dayanıklı yapısıyla mutfaklardaki yerini uzun süre korur. Ürünün kablo uzunluğu 1 m’ dir. Ayrıca kablo saklama bölümünün yer alması düzenli bir görünüm tercih eden kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Cappuccino, espresso ve filtre kahve gibi içecek türlerinin hazırlanabilmesi için tasarlanan ürün toz kahve kullanımına uygundur. Tek seferde 2 fincan kahve hazırlanabilmesi işlevsel özellik olarak öne çıkar. Ayrıca bu özellik sayesinde zamandan tasarruf sağlanır. Kahveleri koymadan önce ısıtılmasına imkan sunan tasarıma sahip olması incelikli bir düşüncenin yansımasıdır. Cihazın sorunsuz performans sergileyebilmesi için düz bir zemin üzerine yerleştirilmiş olmasına dikkat edilmelidir. Kullanım öncesi haznenin soğuk su ile doldurulması gerekir. Kullanım kılavuzundaki talimatlar takip edilerek sorunsuz kullanım sağlanabilir.

Güvenli Kullanım Sağlayan Electrolux EEA111 Uygun Fiyatlarla

"Güvenli

Electrolux EEA111 kullanımı, güvenlik açısından da birkaç özellik taşır. Otomatik kapanma fonksiyonu öne çıkan güvenlik özelliklerindendir. Bu fonksiyon kahvenin pişmesinden 30 dk sonra devreye girer. Makine manuel olarak kapatılmazsa otomatik kapanma fonksiyonu makineyi kapatır. Electrolux EEA111 1250 w espresso ve cappuccino makinesi üzerinde kullanıma hazır olduğunu gösteren gösterge ışığı bulunur. Damlama önleyici özelliği sayesinde kahvenizi fincanlara koyarken etrafın kirlenmesinin önüne geçilir. Bu özelliği ile Electrolux EEA111 hijyenik kullanım imkanı sunar. Kullanım sonrası buhar borusu sıcak olur. Temizliği için borunun soğumasını beklemek gerekir. Electrolux EEA111 fiyat bakımından ekonomik bir ürün olarak değerlendirilmektedir. Sunduğu performans ile kıyaslandığında fiyatını karşıladığı yorumlar arasında yer alıyor. Kullanıcılar Electrolux EEA111 yorum başlığı altında deneyimlerini dile getiriyorlar. Yorumlara göz atarak ürün hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerine ulaşmak mümkündür.