Elidor 7 AL 6 ÖDE Elidor Şampuan İpeksi Yumuşaklık 400 ml, Pamuk Hediyeli

Ürün Bilgileri

Elidor 7 AL 6 ÖDE Elidor Şampuan İpeksi Yumuşaklık 400 ml, Pamuk Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Düvenci Toptan Satıcı Ünvanı: DURU ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0319022373100034 Vergi Kimlik Numarası: 3190223731
    Bu ürün Düvenci Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7 AL 6 ÖDE Elidor Şampuan İpeksi Yumuşaklık 400 ml, Pamuk Hediyeli, Yıpranarak kuruyan, gücünü kaybeden saçların yumuşaklığını ve canlılığını koruması herkesin hayalidir. Sert ve kuru saçların bakımı için kullanabileceğiniz Elidor Superblend İpeksi Yumuşaklık Şampuan, özel formülüyle saçınıza dipten uca bakım yaparak eski gücünü kazanmasına yardımcı olur. Özel Superblend karışımlı şampuanı kullanarak, siz de hayalini kurduğunuz ipeksi yumuşaklıkta parlak saçlara kavuşabilirsiniz. Kuru ve mat saçlar için geliştirilmiş en iyi Elidor şampuanlarından biri olan Elidor Superblend İpeksi Yumuşaklık Bakım Şampuanı, saça yumuşaklık verme özelliği ile bilinen Argan Yağı ve İpek Proteini içeren formülüyle saçlarınıza 2 kat daha ipeksi görünüm ve yumuşaklık* kazandırır. Elidor İpeksi Yumuşaklık Bakım Şampuanı’nın C vitamini içeren özel formülü elektriklenmeyi engelleyerek saçın kuru ve dağınık görünmesinin önüne geçmeye destek olur. Şampuanın özel formülü ilk yıkamadan itibaren saçı ağırlaştırmadan yumuşatır ve kuru ve matlaşmış saçları canlandırmaya destek olur. Elidor İpeksi Yumuşaklık saç güçlendirici şampuan, Superblend karışımıyla saça ihtiyacı olan vitaminleri, proteinleri ve yağları sağlayıp saçların yumuşak yapısını sonraki yıkamaya kadar korumasına yardımcı olur. Siz de Elidor İpeksi Yumuşaklık Bakım Şampuanı'nı saç bakımı rutininize ekleyin, farkı görün. Kullanım: Peki bu şampuan nasıl kullanılır? Yeterli miktarda ürünü ıslak saçlarınıza uygulayın. Saça masaj yaparak köpürtün ve ardından iyice durulayın. Ürünün gözle temas halinde gözünüzü bol su ile durulayın. İçindekiler: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol, Parfum, Sodium Benzoate, Glycerin, Carbomer, Citric Acid, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Sulfate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Mica, Disodium EDTA, PEG-45M, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, PPG-9, Silica, Hydrolyzed Silk, Argania Spinosa Kernel Oil, Panthenol, Niacinamide, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Biotin, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090, CI 77891. Lux Zigzag Pamuk 50 gr, Hidrofil pamuk. Kişisel hijyen, kozmetik ve makyaj temizliğinde kullanılan üründür.

Ürün Özellikleri

  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 500+ ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver