Elma Yayınları Dikkat Vücudunuz Konuşuyor

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
121,41 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,91 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elma Yayınları Dikkat Vücudunuz Konuşuyor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PATHİKA KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: MEHMET EROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3650034052
    Bu ürün PATHİKA KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dikkat Vücudunuz Konuşuyor - Ahmet Şerif İzgören İletişim denilen şey, doğal ve kendin olmaktır. İnsanlarla kurduğunuz ilişkinin içine yapaylık girerse dostlukları, içten ve insanlık dolu bir hayatı unutun. Bu kitapta size Amerikan tarzı kitaplarda olduğu gibi yapaylık pompalamaya çalışmadım. Onların kültürüyle bizim kültürümüz arasında dağlar kadar fark var. Bizimki saygı ve sevgi üzerinedir, onlarınki ise para ve güç. Kitap sizin şu anki tavırlarınızı sakın değiştirmesin. Sakın fazla etkilenmeyin. İletişim insanlar arasında köprü kurmaktır, insanları yönetmek ve baskı kurmak değil. Kitaptaki otorite oyunlarını, nelerle karşı karşıya olduğunuzu, sizi patlamış mısır gibi tüketmeye çalışan modern kültürü göstermek için anlattım. Sadece bunları fark etmeyi ve bunların etkisi altında kalmamayı öğrenin. İnsanların anlık hareketlerine bakarak sakın kişilikleriyle ve duygularıyla ilgili kararlar vermeyin ve kendiniz olun. Sevgiyle, insanlıkla, içtenlikle dolu kendiniz... "Vücut diline iste gerçek bir örnek! İnsanlarla sürekli iletişim kurmak durumunda olanlar... Bu kitap size çok şey kazandıracak. Hararetle öneririm." Hıncal ULUÇ / Sabah Gazetesi insanlar üzerinde bıraktığımız etkiyi, kullandığımız kelimeler ve cümleler değil, sandığımızın aksine hep gördüğümüz ama önemini hiç fark etmediğimiz gizli bir dil belirliyor: Politikadan iş yaşamına, ikili ilişkilerden aktüel konulara kadar uzanan “Beden Dili”nin gizli dünyasında büyülü bir yolculuğa hazır mısınız?

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver