Epson 103 Mürekkep Seti Orijinal Kartuş Takımı L3150

930,15 TL

Ürün Bilgileri

Epson 103 Mürekkep Seti Orijinal Kartuş Takımı L3150

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PRİNT BİLİŞİM Satıcı Ünvanı: PRİNT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733121115900001 Vergi Kimlik Numarası: 7331211159
    Bu ürün PRİNT BİLİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Epson L3150 mürekkep takımı farklı renk seçeneklerine sahiptir.
  • Renkli kartuş takımı içerisinde sarı, pembe, mavi ve siyah renk seçenekleri mevcuttur.
  • Epson L3150 mürekkep canlı renk seçenekleri ile görüntülerin yoğun renk ile çıkarılmasını sağlar.
  • Siyah kartuş P1 takım Epson EceTank L serisi ile uyumlu olarak üretilmiştir.
  • Epson L3150 kartuş seti orijinal olduğu için cihaza herhangi bir zarar vermeden kullanılmaya uygundur.
  • Epson kartuş seti
  • L3156 ve L3111 model cihazlar ile uyumlu olarak kullanılabilir.
  • Kartuş seti çok renkli yapıya sahip olduğu için renkli görüntülerin kolaylıkla çıkarılmasını sağlar. Aynı zamanda siyah beyaz görüntü çıkarma özelliğini de sunar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Epson 103 L3150 L3150 Orjinal Mürekkep Kartuş Takımı

Ev ve ofis tipi yazıcılara özel üretilen Epson orijinal mürekkep 103 L3150 kartuş takımı, likit mürekkep içerir. Renkli ve siyah tüplerden oluşan bu çok parçalı set, ihtiyacınız olan tüm mürekkebi tek seferde almanızı sağlar. Mürekkep, yüksek absorbsiyon derecesi ve canlı renkleriyle kaliteli çıktılar almayı mümkün kılar. Epson markasının özel yazıcı modelleriyle uyumlu olan ürün, tamamen orijinal olduğu için gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Yüksek boya kalitesi sayesine bu kartuş takımıyla farklı kâğıt türlerine baskı yapabilirsiniz. Aynı zamanda ideal ebatlara sahip olan ve çok yönlü bir kullanım sunan bu kartuş takımından uzun süre faydalanabilirsiniz.

  • İçerik: 4'lü mürekkep seti
  • Renk: Sarı, mavi, pembe ve siyah
  • Hacim: 70 ml

Epson Orijinal Mürekkep Kartuş Takımının Özellikleri Neler?

Epson Orijinal Mürekkep Kartuş Takımının Özellikleri Neler?

Epson orijinal mürekkep 103 L3150 kartuş takımı, mürekkep püskürme teknolojisiyle çalışan cihazlara uygundur. 70 ml baskı kartuş hacminin yanında 65 ml maksimum kapasiteye sahip olan set, bir yazıcıda ihtiyaç duyulan dört temel renkten oluşur. Ürün renkleri sarı, pembe, mavi ve siyahtır. Renksiz baskılar için elzem olan siyah mürekkep, iki adet olarak gönderilir. Siyah beyaz baskıların daha yoğun yapıldığı iş yerlerinde ve evlerde set içerisinde yer alan iki adet siyah mürekkep yeterli bir kullanım sunar. Epson 103 mürekkep çeşidinin maksimum baskı kapasitesi ise tek tüp için 4.500 sayfa olarak belirtilir. Renkli kartuşlar ortalama 7.500 sayfa baskı kapasitesiyle baskı maliyetini ciddi oranda düşürür. Bu mürekkep seti, yoğun kullanılan yazıcılar için düşük maliyetle tasarruflu çözümler sunar.

Epson Orijinal Mürekkep Kartuş Takımı Hangi Modellere Uygun?

Epson Orijinal Mürekkep Kartuş Takımı Hangi Modellere Uygun?

Epson orijinal mürekkep 103 L3150 kartuş takımı, markanın ev ve ofis tipi yazıcı serilerine uygundur. Epson L3150 orijinal mürekkep seti; EcoTank L5296, L5290, L5190, L3266, L3260, L3256, L3251 modern ev tipi yazıcılarının orijinal kartuşudur. Aynı zamanda bu kartuş seti, ev tipi küçük yazıcı modellerini de kapsayan L3250, L3211, L3210, L3160, L3156, L3151 ve Epson 103 L3150 yazıcı çeşitlerinde kullanılır. Set Wi-Fi teknolojileri ile donatılmış üç fonksiyonlu tarayıcı, yazıcı ve fotokopi makinelerinden oluşan bu cihazlarda uzun ömürlü bir kullanım sergiler. Baskı maliyetinden %90 tasarruf ettiren EcoTank L1250, L1210, L1110 serisine de uygun olan kartuşlar, bu makinelerde çok daha tasarruflu bir kullanım sergiler. Epson orijinal mürekkep kartuş takımı, baskı için uzun vadeli çözümler sunar.

Epson Orijinal Mürekkep Kartuş Takımı Kaliteli mi?

Epson Orijinal Mürekkep Kartuş Takımı Kaliteli mi?

Baskı işlemini sorunsuz ve tasarruflu hâle getiren Epson orijinal mürekkep 103 L3150 kartuş takımı, markanın üstün mürekkep teknolojileriyle üretilir. Orijinal ürün garantisine sahip olduğu için yazıcı modeline zarar vermez ve kaliteli bir kullanım sergiler. Yeniden doldurma işlemi için tekrar kullanılabilir tüpler şeklinde tasarlanan bu 4'lü mürekkep seti, kartuş doldurma işlemini sorunsuz çözmeyi sağlar. Kolay yerleştirilebilir ağız kısmı sayesinde doldurma işlemi kısa sürede tamamlanır. Bu mürekkep seti, standart A4 kâğıdın yanında kalın kuşe kâğıt üzerine de baskı yapmaya uygundur. Renklerin daha parlak ve canlı görüneceği kuşe kâğıtta bu mürekkep setiyle ister fotoğraf isterseniz sunum sayfası gibi iş evraklarını kolayca basabilirsiniz. Ayrıca ürünle ofis kullanımı için üretilen A4 ebadında parlak kâğıtlara da baskı yapabilirsiniz. Bu mürekkep seti hakkında kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Epson orijinal mürekkep kartuş takımı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yazıcınızın mürekkep sorununu tek seferde çözmek için bu kolay kullanımlı ve kaliteli mürekkep kartuş takımını Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.