ERKBY TARIM Pembe Ergen Köy Domatesi (gül Köy) 4.5 Kg

275 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ERKBY TARIM Pembe Ergen Köy Domatesi (gül Köy) 4.5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERKBY TARIM A.Ş Satıcı Ünvanı: ERKBY TARIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0191095904900001 Vergi Kimlik Numarası: 1910959049
    Bu ürün ERKBY TARIM A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tarımsal faaliyetler içerisinde topraksız tarımın en modern modeli olan Jeotermal Seralarda
  • dış etkilerden korunarak, en uygun sulama, iklimlendirme, ısıtma-soğutma, ilaçlama ve gübreleme tam otomasyon sistemiyle gerçekleştirilerek meyve oluşumunu sağlayan bombus arıları sayesinde polenleme ve döllenme sağlanarak zararlı kimyasal ilaç asla kullanmadan daha sağlıklı ve hormonsuz, kokusu, lezzeti, tadı içinde saklı doğal köy domatesi.
  • Düşük kalori ve yağ oranı ile kolesterol içermeyen yapısıyla sağlıklı beslenmek için diyet listelerinde yer alabilecek vitamin ve lif kaynağı bir besindir. %100 yerli tohum ve üretim olması sebebiyle kendine has lezzeti ve kokusu vardır.
  • Satın aldığınız ürün ERKBY Tarım A.Ş. tarafından sizler için jeotermal seramızda doğal yöntemlerle üretilerek dalından sofranıza ulaştırılmaktadır.
  • Firmamıza ait 4,5 kg'lik ambalajlarımız ile gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver