Ervanur Kral Kışlık Yün Erkek Çorap Lambswool 12'li Paket

299 TL
(24,92 TL / adet)
Beden:
40/44
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ervanur Kral Kışlık Yün Erkek Çorap Lambswool 12'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERVANURAVM Satıcı Ünvanı: BEKİR COŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3572892660800001 Vergi Kimlik Numarası: 2120451298
    Bu ürün ERVANURAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • -Soğuk hava şartlarına göre tasarlanmış Çoraplarımız yüksek termal etki ile yumuşak ve çok rahattır.Özellikle kış ayakkabıları için idealdir, kullanılan özel yün karışımı materyaller ile ter transferini sağlayarak ayağın kuru kalmasını sağlar. -Ürünün kullanım alanları: Sonbahar ve kış ayalarında tüm dışarı aktivitelerinde ve her türlü doğa etkinliğinde rahatça kullanabilirsiniz, kalın bot, çizme outdoor ayakkabılarında kullanılabilir, ayrıca evde de terlik yerine kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Soket çorap
  • Materyal Yünlü
  • Paket İçeriği 10'lu
  • Renk Turuncu
  • Desen Düz
  • Ürün Tipi Düz
  • Koleksiyon İç Giyim
Geri Bildirim Ver

Ervanur Kral Kışlık Yün Erkek Çorap Lambswool 12'li Paket

Soğuk havalarda, özellikle kış aylarında giyilen kıyafetlerin sıcak tutması sağlık açısından oldukça önemlidir. Böyle zamanlarda ilk yapmanız gereken şey ayaklarınızı sıcak tutmanızdır. Kaliteli malzemelerden üretimi yapılan Ervanur erkek çorap modelleri size bu konuda kolaylık sağlar. Yün bileşimi içeren bu çeşitler terletmeyen yapısı sayesinde birçok müşteri tarafından sevilerek kullanılır. Aynı zamanda nemi emer ve ısı düzeyini korur. Elektrik çekmeyen yapısı ile birçok erkek müşteri tarafından tercih edilir. Bu çeşitler saf yün kullanılarak üretilir. Kaliteli yapısı ile uzun vadede kullanılabilir. Yün liflerinden ayrılarak ipleri ve onlardan giyilecek eşyaları oluşturulur. Kışın üşümenize müsaade etmeyen bu modeller, soğuk havalarda sıcak tutarken hastalıklardan korunmanıza da yardımcı olur. Ervanur erkek çoraplarının sahip olduğu özellikler şu şekilde sıralanabilir;

  • Sağlıklı ve dayanıklı materyal
  • Su geçirmez tasarım
  • Antibakteriyel özellik

Ervanur Erkek Çorap Özellikleri

Ervanur Erkek Çorap Özellikleri

Ervanur kral kışlık yün erkek çorap lambswool 12'li paket içerisindeki çeşitler farklı renk tonları ve modeller ile karşınıza çıkar. Bu tasarımlar soğuk havalarda herhangi bir hastalık ya da üşütme gibi sağlık sorunları yaşamadan mevsimi atlatmanıza yardımcı olur. Sahip olduğunuz kıyafetlerle rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünlerdir. Antibakteriyel yapısı sayesinde küf, mantar gibi diğer bakterileri barındırmaz. Bu sebeple kendine has doğal ve rahatsız etmeyen hoş bir kokusu vardır. Cildinizde hiçbir şekilde alerjik reaksiyon oluşturmayan bir üründür. Her erkeğin rahatlıkla kullanabileceği kaliteli çorapları içinde barındıran bu paket ile kışı rahat geçirebilirsiniz. Üretiminde yün kullanılması da ayağınızı sıcak tutmanıza yardımcı olur. Bu sayede hem rahatsız etmeden ayağınızı ısıtır, hem de antibakteriyel özelliği sayesinde herhangi bir bakteri oluşumuna izin vermez. Siz de 12’li pakete rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

Ervanur Kral Kışlık Yün Erkek Çorap Fiyatları

Ervanur Kral Kışlık Yün Erkek Çorap Fiyatları

Ervanur kral kışlık yün erkek çorap lambswool 12'li paket fiyat bilgisi ürünün özellikleri ve sunduğu rahatlık göz önüne alınarak her bütçeye uygun olacak şekilde belirlenir. İçeriğinde kullanılan malzemenin özellikleri ise birçok erkek müşterinin ihtiyaçlarını karşılayacak niteliktedir. Bunlardan biri yün bileşiminin giyim için oldukça ideal ve faydalı bir ham madde olmasıdır. Günlük hayatta uzun vadede ayakkabı giyenler pek çok kez terleyebilir. Bu sebeple koku ve cilt hastalıkları meydana gelebilir. Yün çorapların nemi ve teri emme özelliği sayesinde dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Aynı zamanda koku oluşumuna sebebiyet vermez. Ervanur kral kışlık yün erkek çorap lambswool 12'li fiyat bilgisi avantajlı yapısıyla her kesim hitap eden birçok çeşit ürün seçeneği sunar. Uzun olması sayesinde sunduğu ek sıcaklığa siz de sahip olabilirsiniz.

Ervanur Kral Kışlık Yün Erkek Çorap Yorumları

Ervanur Kral Kışlık Yün Erkek Çorap Yorumları

Ervanur kral kışlık yün erkek çorap yorum bölümünde daha önce ürünü satın alan müşterilerin deneyimlerini ve fikirlerini bulabilir, ürünler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Üretiminde yün kullanılması ise bu çorapların içerisinde hava kesecikleri oluşmasını sağlar. Bu sebeple soğuk havalarda ayaklarınızın sıcaklık seviyesini belli bir düzeyde tutarak sıcak kalmanızı sağlar. Soğuk ve rüzgarlı havalarda hastalıkları önlemeniz için yardımcı olur. Ürünün sahip olduğu özellikler göz önüne alındığında müşterilerin bu sebepler dahilinde modelleri tercih ettiğini görebilirsiniz. Ervanur yün çoraplar birçok erkek müşterinin tercihleri arasında yer alır. Ürünlerin yorumlar bölümünden diğer müşterilerin deneyimlerine ve memnuniyetlerine ulaşabilirsiniz. Bu sayede modeller ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Kışın üşümenizi engelleyen bu çorap çeşitleri sayesinde ayağınızı her daim sıcak tutabilirsiniz. Trendyol sayesinde beğendiğiniz bu modeli kolayca satın alabilirsiniz.