Eurho Vital Vitamin B-komplex 60 Kapsül

24,90 TL
(0,42 TL / kapsül)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eurho Vital Vitamin B-komplex 60 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-COSMO Satıcı Ünvanı: RAİN MARK PAZARLAMA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734090351400017 Vergi Kimlik Numarası: 7340903514
    Bu ürün E-COSMO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AÇIKLAMA Eurho Vital Vitamin B-Complex 60 Kapsül Ürün İçeriği B1 Vitamini(tiamin) Sinir sistemini açısından önemlidir. B1 vitamini eksikliğinde sinirlilik, depresyon, halsizlik ve hafıza sorunları oluşabilir. B2 Vitamini B2 vitamini antioksidan içermektedir.Alyuvarların oluşmasını sağlamaktadır. B2 vitamini eksikliği ağızda birtakım sorunlara ve dudak ve dil çevresinde iltihaba sebep olmaktadır. B3 ve B5 ve B7 vitamini B5 vitamini alyuvar üretiminde önemli derecede rol oynamaktadır. Stresle mücadele etmektedir. Cilt ve saç sağlığında önemlidir. B5 vitamini eksikliğinde yorgunluk, iştahsızlık, saç dökülmesi ve cilt problemlerine sebep olmaktadır. B6 Vitamini Bağışıklık sistemi ve sinir sisteminin düzgün çalışmasını sağlamaktadır. Egzema ve sedef gibi cilt hastalıklarını engellemektedir. Deri hastalıkları, kansızlık ve uykusuzluk gibi problemler eksikliğinde yaşanmaktadır. B9 Vitamini B9 vitamini hamile adayları için oldukça önemlidir. Bebeğin anne karnındaki gelişimini sağlıklı tamamlamasını sağlamaktadır. B9 vitamini eksikliği doğum kusurlarına, anemi, hafıza, beyin ve sinir fonksiyonlarında bozukluğa sebep olmaktadır. B12 Vitamini Sinir sisteminin sağlığı açısından önemlidir.Alyuvarların oluşumunu destekler. Hafızayı geliştirmektedir. Konsantrasyon problemlerinde çözüm kaynağıdır. Kilo kaybı, iştahsızlık, yorgunluk, el ve ayaklarda uyuşma gibi sağlık sorunlarına sebep olmaktadır. İçindekiler: B Vitaminleri İçeren Takviye Edici Gıda Niasin 31mg Vitamin B6 10mg Vitamin B1 9.3mg Pantotenik Asit 9.2mg Vitamin B2 9.2mg Vitamin B12 9ug Folik Asit 416ug Biotin 411ug Kullanım Şekli: Yetişkinler için günde 1 kapsülün tercihen yemek sırasında su ile tüketilmesi tavsiye edilir Ucuz fiyat ve orjinal ürün kalitesiyle firmamız Markafarma.com adresimizden e-ticaret ile kolaylıkla temin edebilirsiniz. deneyim ve fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Üretim yeri Almanya

Ürün Özellikleri

  • Çeşit B vitamini
  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver