Exclusion Monoprotein Düşük Tahıllı Biftek Etli ve Narlı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 1.5 kg

779,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Exclusion Monoprotein Düşük Tahıllı Biftek Etli ve Narlı Kısırlaştırılmış Kedi Maması 1.5 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEO PET MARKET Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR AYDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1190066063
    Bu ürün NEO PET MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EXCLUSION SIĞIR ETLİ VE NARLI DÜŞÜK TAHILLI KISIRLAŞTIRILMIŞ KEDİ MAMASI 1,5 KG Etkili Kilo Kontrolü Kısır kedilerin kullanılması için uygun bir içeriğe sahip olan kedi maması, bol lif içeren yapısı ile uzun süreli tokluk hissi sağlar. Yemek yeme sıklığının azalmasına olanak veren kedi maması, kilo kontrolünün yapılmasını sağlar. Kedi maması, düşük tahıllı ve sağlıklı bir içeriğe sahiptir. Sağlıklı Sindirim Sistemi Kedilerin bağırsaklarında bulunan yararlı bakterilerin üremesi ve yaşamaya devam etmesi için uygun ortamı sunan mama, sindirim sisteminin normal işleyişine destek olur. Kaliteli Protein Deposu İçerisinde bulunan gerçek sığır eti ile kaliteli bir protein deposu olan kedi maması, kedilerin günlük protein ihtiyaçlarının karşılanmasına olanak verir. Ürün, sağlıklı bir gelişim sağlar. Sağlıklı Diş Yapısı Çiğnenerek tüketilme özelliği bulunan kedi maması, kedilerin dişlerinde oluşan diş taşı ve tartarların temizlenmesini sağlar. Mamanın düzenli kullanımı, uzun süreli diş sorunlarının da önüne geçer. Güçlü Bağışıklık Sistemi Güçlü bir bağışıklık sisteminin oluşmasına olanak veren kedi maması, kedilerin kemik ve iskelet sisteminin de güçlenmesini sağlar. Kedilerin ileri yaşlarında yaşayabilecekleri hastalıkların önüne geçen mama, kedilerin vücudunun daha dirençli bir yapıya sahip olmasını sağlar. Parlak Tüyler İçinde yer alan mineral ve vitaminler sayesinde deri yapısının sağlıklı olmasını sağlayan mama, kedilerin daha parlak ve sağlıklı tüylere sahip olmasına da olanak verir. Ürünün düzenli kullanımı, mevsim dışı tüy dökülmelerinin de önüne geçer.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Aroma Biftek
  • Özellik Urinary (İdrar yolu)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Düşük Tahıllı
Geri Bildirim Ver