Ezgi Beypazarı Tarhanası 500 G X 2 "ev Yapımı Tadında, Doğal Kuruma"

200 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ezgi Beypazarı Tarhanası 500 G X 2 "ev Yapımı Tadında, Doğal Kuruma"

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EZGİ GIDA Satıcı Ünvanı: EZGİ GIDA TURİZM TIBBİ ÜRÜN. PAZ. İML. SAN. VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0384004837300011 Vergi Kimlik Numarası: 3840048373
    Bu ürün EZGİ GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • doğal kuruma naturel dried PROTEİN KAYNAĞI PROTEIN SOURCE Beypazarı Tarhanası lezzetli, rahatlatıcı bir kış çorbasıdır ve en ünlü Türk tariflerinden biridir. Beypazarı Tarhanası iyi bir B vitamini, mineral, organik asit ve serbest amino asit kaynağı olduğundan ve laktik asit bakterilerinin ve maya fermantasyonunun bir ürünü olduğundan probiyotik yiyecek olarak kabul edilebilir. Katkı maddesi ve koruyucu madde içermez. Fermente tahıl bazlı bir üründür ve basitçe yoğurt, tahıl unları, maya, farklı sebzeler, otlar ve baharatların karışımı olarak tanımlanabilir. Cam kaplarda bir yıldan fazla bir süre buzdolabına gerek duymadan saklayabilirsiniz. Beypazarı Tarhanası is a tasty, comforting winter soup and is one of the most famous Turkish recipes. Since Beypazarı Tarhanası is a good source of B vitamins, minerals, organic acids, and free amino acids, and since it is a product of lactic acid bacteria and of a yeast fermentation, it can be considered a probiotic food. It is a fermented cereal-based product and can be simply defined as a mixture of yoghurt, cereal flours, yeast, different vegetables, herbs, and spices. you can store the in glass containers for more than one year with no refrigeration needed. It is free from additives and preservatives. İçindekiler: Buğday unu , içme suyu, biber salçası, yoğurt , domates, kuru soğan, nohut, yeşil biber, dereotu, kaya tuzu. Pisirme önerisi (6 kisilik): İki çorba kasığı tereyağını eritip, domates salçasını da yağa ekleyerek kavurun. Tencereye 6 çorba kasığı tarhana, 5 su bardağı soğuk su ve tuz ilave ederek kısık ateşte koyu bir kıvama gelinceye kadar karıştırarak pisirin.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Çeşit Çabuk Çorba
Geri Bildirim Ver